• Semnatarii îi cer lui Biden să îi ajute pe locuitorii din Gaza să aibă acces la ajutor umanitar.
  • Statele Unite pot juca un rol diplomatic vital pentru a pune capăt suferinței.
  • Personalitățile publice au creat un grup numit Artists4Ceasefire.

Celebritățile îi cer președintelui Joe Biden să negocieze încetarea focului în Gaza. Scrisoarea a fost semnată de personalități precum Cate Blanchett sau Dua Lipa.

Personalitățile publice, care au creat un grup numit Artists4Ceasefire, i-au scris o scrisoare deschisă președintelui, în care explică faptul că „s-au reunit în calitate de artiști și avocați, dar cel mai important ca ființe umane care asistă la pierderea devastatoare de vieți și la ororile care se desfășoară în Israel și Palestina”.

Membrii Artists4Ceasefire au subliniat, de asemenea, că „jumătate din cei două milioane de locuitori din Gaza sunt copii, iar mai mult de două treimi sunt refugiați și descendenții lor, fiind forțați să își părăsească casele”. Semnatarii îi cer, de asemenea, lui Biden să îi ajute pe locuitorii din Gaza să aibă acces la ajutor umanitar și și-au exprimat convingerea că „Statele Unite pot juca un rol diplomatic vital pentru a pune capăt suferinței”.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Pledoaria a fost semnată și de Andrew Garfield, Jessica Chastain, Rachel McAdams, Shailene Woodley, Joaquin Phoenix, Jessie Williams, Kristen Stewart, Macklemore, Alyssa Milano, Margaret Cho și mulți alți artiști.

Citește și: