• Chris Hemsworth a participat la concertul lui Ed Sheeran din București, unde a cântat la tobe.
  • Ed Sheeran a dezvăluit că Hemsworth a învățat să cânte la tobe pentru a performa la concert, inițiativa venind din dorința actorului.
  •  Sezonul 2 al „Limitless With Chris Hemsworth”, care va avea premiera în 2025, va explora probleme universale precum durerea și conexiunea socială.

Chris Hemsworth a apărut la concertul lui Ed Sheeran din București, sâmbătă seara, unde a cântat la tobe în fața a aproximativ 70.000 de participanți, conform Variety.

Actorul s-a aflat la Arena Națională pentru a înregistra un episod din sezonul 2 al serialului său original National Geographic/Disney+ „Limitless With Chris Hemsworth”. Cel de-al doilea sezon va avea premiera în 2025.

„L-am convins pe [Chris Hemsworth] să învețe să cânte la tobe pentru spectacolul meu de pe stadion”, a transmis Sheeran pe Instagram la câteva momente după spectacolul de sâmbătă.

Recomandări

AVIZE AMATORILOR
LASĂ FRICA LA INTRARE
MĂ DOARE INTERNETUL
MANUAL VS TELEFON
SE ÎNTREC ÎN GAFE
PUTIN AMENINȚĂ OCCIDENTUL

Hemsworth a interpretat pe scenă partea de tobe din piesa lui Sheeran „Thinking Out Loud”. Potrivit lui Sheeran, care se află în prezent în turneul său +-=÷× (The Mathematics Tour), Hemsworth a luat legătura cu el.

„Practic, Chris mi-a trimis un e-mail în decembrie anul trecut spunându-mi că face un documentar despre sănătatea cognitivă și beneficiile învățării unui instrument”, a explicat Sheeran în videoclipul postat pe Instagram. „Și a venit să mă viziteze, a învățat tobe și va urca pe scenă în fața a 70.000 [de oameni]”.

Sinopsisul sezonului 2 din „Limitless With Chris Hemsworth” spune: „Chris se adâncește fizic și mental într-o serie de probleme universale cu care oamenii din întreaga lume se confruntă zilnic: durere, frică, tulburări cognitive și conexiune socială. Ghidat de experți de renume mondial, mentori și lideri spirituali, el va călători până la capătul Pământului pentru a descoperi cele mai recente idei științifice și pentru a dezvălui unele dintre cele mai bine păstrate secrete ale lumii pentru a trăi o viață mai bună.”

Turneul lui Sheeran va continua cu spectacole viitoare în Bulgaria, Cipru și Brazilia în 2024, urmate de alte date internaționale anul viitor.

Citește și