• La un eveniment recent, Chris Rock spusese că încă procesează ceea ce s-a întâmplat la Oscarurile din acest an, referindu-se la palma primită de la actorul Will Smith.
  • Chris Rock a vorbit recent despre incident, făcând glume că încă se recuperează.
  • Comediantul nu a ținut să vorbească mult despre incident, făcând doar unele referiri prin glumele sale.

La câteva săptămâni după ce Chris Rock a fost pălmuit de Will Smith la premiile Oscar, comediantul a glumit spunând că încă își revine după cele întâmplate. În timp ce avea un eveniment joi seară la Royal Albert Hall din Marea Britanie, Rock a vorbit despre recuperarea sa.

„Sunt bine, dacă se întreba cineva”, a glumit Rock în timpul spectacolului, potrivit Fox News. „Mi-am recăpătat cea mai mare parte a auzului”.

Rock a fost reticent să vorbească public despre incindent, de când acesta s-a întâmplat, el făcând referire pentru prima oară la acest lucru în spectacolul său de joi.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

„Oamenii se așteaptă ca eu să vorbesc despre asta, nu voi vorbi despre asta acum, voi ajunge la ea în cele din urmă – pe Netflix”, a glumit Rock. „Oricine spune vorba aceea – cuvintele dor – nu a fost niciodată lovit în față”, a mai glumit Chris Rock.

Luna trecută, în timpul Oscarurilor 2022, Will Smith l-a pălmuit pe comediantul Chris Rock pentru că a făcut o glumă pe seama soției sale Jada Pinkett Smith. Până în prezent, Chris nu a comentat pe marginea acestui subiect.

Pe data de 8 aprilie, Academia și-a anunțat decizia de a-i interzice lui Will Smith accesul la premiile Oscar pentru următorii zece ani, ceea ce înseamnă că nu poate participa la premii până în 2032. Fostul star Fresh Prince a vorbit despre această sentință – anunțând că este de acord cu decizia consiliilor. El a spus, printr-o declarație foarte scurtă: „Accept și respect decizia Academiei”.