• Chris Rock l-a comparat pe Will Smith cu directorul Death Row Records, Suge Knight.
  • Toată lumea încearcă să fie o nenorocită de victimă, a spus Rock.
  • Rock nu a menționat în mod explicit scuzele lui Smith în timpul spectacolului.

Chris Rock a făcut o glumă pe seama acestei palme în timpul show-ului său de stand-up, dar a rămas mut în legătură cu scuzele lui Will Smith. Chris a urcat pe scena din Atlanta, la Fox Theatre, în acest weekend, prima sa apariție de la scuzele lui Will, iar glumele sale au fost pe măsură.

El a abordat o problemă importantă și a introdus-o în discursul de la Oscar. Toată lumea încearcă să fie o nenorocită de victimă. Dacă toată lumea pretinde că este o victimă, atunci nimeni nu va auzi adevăratele victime. Chiar și eu, când am fost lovit de Suge Smith, m-am dus la muncă a doua zi, am copii.

Chris Rock l-a comparat pe Will Smith cu directorul Death Row Records, Suge Knight, aflat în închisoare, la câteva ore după ce Smith și-a cerut scuze pentru infama palmă de la Oscaruri. În primul său spectacol de comedie de la lansarea unui nou videoclip de scuze emis de starul din Fresh Prince of Bel Air, Rock a glumit pe seama palmei în timp ce urca pe scena de la Fox Theatre din Atlanta.

Recomandări

P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
OPTIMUS VA FI UN ROBOT „SENSIBIL”
LE FACEM FAȚĂ?
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
CE ALEGE ZUCKERBERG ÎN MODĂ
CONGRESUL DĂ 95 MLD. PENTRU UCRAINA - ISRAEL - TAIWAN

Toată lumea încearcă să fie o nenorocită de victimă, a spus Rock, în vârstă de 57 de ani, potrivit People.

Dacă toată lumea pretinde că este o victimă, atunci nimeni nu va auzi adevăratele victime. Chiar și eu, când am fost pălmuit de Suge Smith. M-am dus la muncă a doua zi, am copii. Oricine spune că vorbele rănesc nu a fost niciodată lovit cu pumnul în față, a adăugat el.

Rock nu a menționat în mod explicit scuzele lui Smith în timpul spectacolului, care este unul dintre cele câteva pe care le va susține la teatru în cadrul turneului său Ego Death World Tour.

În videoclipul său de scuze, partajat pe YouTube vineri (29 iulie), Smith s-a adresat comediantului, despre care spune că a refuzat să vorbească direct cu el.