• Smith i-a dat o palmă peste față lui Rock după ce comediantul a făcut o glumă despre soția actorului.
  • Smith a spus că nu și-a cerut inițial scuze lui Rock în discursul său de acceptare a premiilor Oscar.
  • Actorul și-a prezentat apoi scuzele mamei lui Rock, Rose Rock.

Într-o înregistrare video postată online vineri, actorul laureat cu Oscar Will Smith – care a făcut cele mai ample comentarii publice de când l-a pălmuit pe Chris Rock la Premiile Academiei în martie – și-a cerut scuze direct comediantului și a declarat că este profund plin de remușcări pentru comportamentul său.

Într-un videoclip de aproape șase minute încărcat pe Instagram și YouTube, Smith a spus că nu și-a cerut inițial scuze în discursul său de acceptare a premiilor Oscar deoarece era încețoșat. A spus că a luat legătura cu Chris și mesajul care a venit înapoi este că nu este pregătit să vorbească și, când va fi, va lua legătura.

Îți voi spune, Chris, că îmi cer scuze față de tine. Comportamentul meu a fost inacceptabil și sunt aici ori de câte ori vei fi pregătit să vorbești, a spus Smith. Actorul și-a prezentat apoi scuzele mamei comediantului, Rose Rock, explicând că a văzut-o exprimându-și angoasa în legătură cu incidentul într-un interviu.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
SWIFT REVINE PE PRIMUL LOC
MADONNA CÂNTĂ ÎN RIO DE JANEIRO
LANDO NORRIS CÂȘTIGĂ CURSA DE LA MIAMI

Într-un interviu acordat în aprilie postului afiliat NBC WIS din Columbia, Carolina de Sud, Rose Rock a părut să-l critice pe Smith, spunând: Când l-a pălmuit pe Chris, ne-a pălmuit pe toți. Smith și-a cerut scuze anterior lui Rock într-o declarație scrisă, la câteva zile după cea de-a 94-a ceremonie a premiilor Oscar, spunând în parte că a întrecut măsura și că a fost jenat.

Smith i-a dat o palmă peste față după ce comediantul a făcut o glumă despre soția actorului, Jada Pinkett Smith. Rock, care a prezentat Oscarul pentru cel mai bun documentar, a spus că era încântat să o vadă pe Pinkett Smith în G.I. Jane 2.