• Starul punk-rock american de 32 de ani a cântat la Madison Square Garden.
  • MGK a fost însoțit mai târziu de câțiva prieteni celebri la Catch Steakhouse pentru o petrecere de după spectacol.
  • În timpul unei reprezentații de după petrecere, MGK și-a spart un pahar de șampanie în cap, într-o demonstrație ciudată.

Machine Gun Kelly a plecat cu fața plină de sânge, de la propria petrecere, după ce și-a zdrobit un pahar de șampanie în cap, în timpul unui show, scrie dailymail.com.

Starul american, în vârstă de 32 de ani, cântase la Madison Square Garden mai devreme în acea seară. Avril Lavigne și Willow Smith au deschis concertul său. Mai târziu, MGK a petrecut alături de prietenii lui celebri la Catch Steakhouse. În timpul after party-ului, și-a spart paharul de șampanie în cap.

View this post on Instagram

A post shared by the Blonde Don (@machinegunkelly)

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

A fost fotografiat ulterior părăsind clubul, cu sânge pe față, împreună cu logodnica sa, Megan Fox, care încerca să-și acopere fața. Artistul avea sânge pe mâini și pe haine. 

MGK a distribuit videoclipul pe Instagram, miercuri, alături de mesajul: „Aici lucrurile au luat o altă întorsătură”.

La începutul lunii, MGK și-a anunțat noul documentar Life in Pink” , care prezintă drumul său către faimă și transformarea într-unul dintre „starurile rock ale acestei generații”. Artistul vorbește și despre relația cu tatăl său, viața cu Megan și experiență aproape de moarte cu fiica lui.