Chrissy Teigen împărtășește prima fotografie a fetiței nou-născute pe Instagram

  • Familia a fost copleșită de mesaje de felicitări și de susținere după naștere.
  • La începutul acestei luni, a fost confirmat faptul că cuplul a primit un nou membru în familie.
  • Dezvăluindu-i numele, modelul în vârstă de 37 de ani a scris: Ea este aici! Esti Maxine Stephens – casa este plină de viață și familia noastră nu ar putea fi mai fericită.”

Chrissy Teigen a distribuit pe Instagram o primă fotografie cu nou-născutul ei, sărbătorind sosirea celei de-a doua fiice a ei și a lui John Legend. La începutul acestei luni, a fost confirmat faptul că cuplul a primit un nou membru în familie, iar John, în vârstă de 44 de ani, a sărbătorit sosirea în timp ce cânta la un concert privat.

În zilele care au trecut de atunci, cuplul a rămas tăcut în legătură cu nașterea pe rețelele de socializare, Chrissy postând în cele din urmă o fotografie pe Instagram cu fetița, în timp ce era adorată de frații ei mai mari, Luna, în vârstă de șase ani, și Miles, în vârstă de patru ani.

Dezvăluindu-i numele, modelul în vârstă de 37 de ani a scris: Ea este aici! Esti Maxine Stephens – casa este plină de viață și familia noastră nu ar putea fi mai fericită. Tăticul varsă lacrimi de bucurie în fiecare noapte văzându-i pe Luna și Miles atât de plini de iubire, iar eu învăț că încă mai ai nevoie de scutece cu o cezariană!? Suntem în extaz. Vă mulțumim pentru toată dragostea și urările de bine – le simțim pe toate! X.

Familia a fost copleșită de mesaje de felicitări și de susținere după naștere. Bine ai venit pe lume babygurl!!!, a comentat o persoană sub fotografie, în timp ce o alta a scris: Felicitări ție și frumoasei tale familii.

Atât de fericită pentru tine și familia ta, @chrissyteigen. Bine ai venit pe lume, Esti!, a spus prezentatoarea Katie Couric, în timp ce editorul Sports Illustrated MJ Day a adăugat: Atât de fericită pentru voi toți. Felicitări, inima mea explodează pentru voi!!!!

Anterior, s-a dezvăluit că Chrissy a născut vineri, 13 ianuarie, John spunând mulțimii la un concert din acea seară că au întâmpinat micul copil în această dimineață. Ce zi binecuvântată, se spune că a adăugat el. De asemenea, muzicianul a recunoscut că nu a dormit mult’, dar se simte plin de energie după ce a petrecut mult timp la spital.