• Noul bebeluș se alătură copiilor mai mari ai lui John Legend și Chrissy Teigen, Miles și Luna.
  • Cântărețul a adăugat că nu a dormit mult”, se simte energizat” după ce a petrecut mult timp” la spital.
  • Ei mai au doi copii, fiul Miles Theodore și fiica, Luna Simone.

Bebelușul cuplului s-a născut vineri, 13 ianuarie, a confirmat John Legend la câteva ore după nașterea copilului său. Legend, în vârstă de 43 de ani, a spus mulțimii prezente la un concert privat că au întâmpinat micul copil în această dimineață”.

Ce zi binecuvântată”, a spus el. Cântărețul a adăugat că nu a dormit mult”, se simte energizat” după ce a petrecut mult timp” la spital. Participanții la evenimentul special s-au îndreptat imediat către rețelele de socializare pentru a împărtăși vestea.

@johnlegend tocmai ne-a spus că a avut un copil în această dimineață”, a scris un participant la concert. Nașterea bebelușului lor vine după ce cuplul a suferit o pierdere de sarcină sfâșietoare în octombrie 2020. Ei mai au doi copii, fiul Miles Theodore și fiica, Luna Simone. Vorbind cu PEOPLE în luna martie, John Legend a vorbit despre pregătirea familiei sale.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII
MESAJUL REGELUI CHARLES

Suntem cu toții entuziasmați”, a spus Legend, și, știți, copiii mei sunt suficient de mari pentru a fi cu adevărat conștienți de ceea ce se întâmplă, așa că ei chiar anticipează să aibă un nou frate în viața lor. Și cred că se vor descurca bine în a fi sora și fratele mai mare”.

În septembrie, Teigen, în vârstă de 37 de ani, a declarat pentru PEOPLE că Luna și Miles au fost foarte încântați” de noul membru al familiei lor și că au aflat din timp despre sarcina ei. Deoarece am făcut FIV, am știut probabil la nouă zile după ce am făcut transferul că a funcționat și că sunt însărcinată”, a spus ea. Le-am spus foarte, foarte devreme”.

Ei știau că voi merge la transfer, că vom merge și vom pune acest ovul în burta mamei. Așa că au știut de la început, de la foarte, foarte devreme, și au știut că există o șansă să nu funcționeze, pentru că asta s-a mai întâmplat înainte”, a explicat Teigen, care și-a anunțat sarcina în luna august.