• Chrissy a născut vineri, pe 13 ianuarie.
  • Chrissy a anunțat că este însărcinată pe Instagram în luna august, postând fotografii cu burtica ei înfloritoare.
  • Ea a îmbrăcat o rochie roz decoltată, cu o țesătură în partea de sus a decolteului care semăna cu petale de trandafir.

Chrissy Teigen și John Legend au împărtășit fiecare fotografii de dinaintea unei ieșiri de Ziua Îndrăgostiților cu cei trei copii ai lor, inclusiv cu fetița lor Esti. Teigen, în vârstă de 37 de ani, și soțul ei, în vârstă de 44 de ani, au împărtășit fiecare aceeași fotografie cu cei cinci membri ai familiei îmbrăcați corespunzător pentru această sărbătoare.

Chrissy a îmbrăcat o rochie roz decoltată, cu o țesătură în partea de sus a decolteului care semăna cu petale de trandafir. Rochia ei se termina sus și purta un pulover roz pal peste rochia ei. Cercei uriași de argint îi atârnau spre umeri.

Cântărețul a purtat un pulover roșu, fără mâneci, peste un top alb și negru cu mâneci lungi. A adăugat pantaloni negri și a avut pantofi negri strălucitori.

Recomandări

LE FACEM FAȚĂ?
CONGRESUL DĂ 95 MLD. PENTRU UCRAINA - ISRAEL - TAIWAN
A VĂZUT MOARTEA CU OCHII
EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?

Au stat în spatele celor doi copii ai lor: Luna, în vârstă de șase ani, și Miles, în vârstă de patru ani. Luna a îmbrăcat o rochie roșie strălucitoare și a avut o pereche de pantofi cu volane. O mică bentiță îi împingea la spate șuvițele întunecate.

Fiul cuplului a îmbrăcat o cămașă cu nasturi roșu aprins peste o cămașă albă cu simboluri mici și întunecate care o acopereau. Pantalonii maro și pantofii asortați i-au completat ținuta elegantă.

John a scris în dreptul postării sale: Am avut cele mai bune întâlniri de Valentine’s aseară”. Teigen a împărtășit și o serie de alte fotografii, inclusiv una în care Luna o ținea pe Esti în brațe și alta în care Chrissy își pupa fiica.