• Reese Witherspoon, cunoscută pentru rolurile sale în Blonde’s Revenge și Big Little Lies, devine cea mai bogată actriță din lume.
  • Actrița și-a vândut compania de producție Hello Sunshine pentru 900 de milioane de dolari, contribuind astfel la creșterea impresionantă a averii sale.
  • Succesele sale ca producătoare, inclusiv serialele Big Little Lies și The Morning Show, au adus venituri substanțiale și au consolidat poziția sa în topul celor mai bine plătite actrițe de la Hollywood.

Actrița și producătoarea Reese Witherspoon, cunoscută pentru rolurile sale din filme precum Blonde’s Revenge și Big Little Lies a obținut titlul de cea mai bogată actriță din lume în acest an, conform revistei Forbes. Potrivit estimărilor, averea sa se ridică la impresionanta sumă de 440 de milioane de dolari, relatează The Independent.

La vârsta de 47 de ani, Reese Witherspoon a reușit să-și vândă compania de producție Hello Sunshine în august 2021, într-o tranzacție în valoare de 900 de milioane de dolari. Actrița deținea 18% din acțiunile companiei, iar această afacere a contribuit semnificativ la creșterea substanțială a averii sale.

Reese Witherspoon și-a început cariera în producție în anii 2010, dezamăgită de rolurile pe care le-a primit în industria cinematografică de la Hollywood. De atunci, ea a produs și a contribuit la succesul unor filme remarcabile precum Wild și Gone Girl, dar și seriale de mare audiență precum Big Little Lies, The Morning Show și Little Fires Everywhere.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Cu mai bine de două decenii de la debutul său în industria cinematografică, Reese Witherspoon se menține printre cele mai bine plătite actrițe de la Hollywood. Un exemplu în acest sens este salariul său impresionant de 20 de milioane de dolari pe care l-a primit pentru apariția sa în zece episoade din ultimul sezon al celebrului serial The Morning Show.

Chiar dacă este cea mai bogată actriță din lume, Reese Witherspoon ocupă doar locul 59 în clasamentul America’s Richest Self-Made Women, publicat de Forbes. În acest clasament, regăsim și alte femei celebre și influente, precum cântărețele Taylor Swift, Rihanna și Madonna.

Citește și: