• Tânărul a fost victima hărțuirii școlare, azi și-a luat revanșa.
  • Stamper luptă activ împotriva maltratării animalelor.
  • Este mult mai puțin mediatizată decât Miss Franța, dar există într-adevăr o versiune masculină a marelui concurs național de frumusețe.

Charles Stamper, un tânăr de 23 de ani, a fost încoronat Mister Franța în acest weekend. Originar din Annecy, acest pasionat de sport și drumeții s-a remarcat prin evidențierea cauzei animalelor și a agresiunii școlare.

Există și competiții pentru „Mister”?

Este mult mai puțin mediatizată decât Miss Franța, dar există într-adevăr o versiune masculină a marelui concurs național de frumusețe. Treizeci și unu de candidați s-au aflat în finala pentru a câștiga cea de-a 22-a ediție a „concursului oficial pentru idealul masculin”, așa cum o descrie site-ul oficial al comitetului național. Acest concurs recompensează un candidat de naționalitate franceză, cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani, care trebuie să fie singur și fără copii și să aibă o înălțime de cel puțin 1,75 m.

Cine este acest tânăr de 23 de ani?

Originar din Annecy, Charles Stamper este reprezentant de vânzări pentru BMW iar în timpul liber practică fitness și gimnastică. Este și un fan al schiului și al drumețiilor. Pentru Charles Stamper, acest titlu este o revanșă asupra trecutului.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

El nu a ascuns că a fost victima hărțuirii școlare: „Profesorii mi-au spus că nu voi reuși în viață. Nu i-am ascultat niciodată pe alții și astăzi a funcționat 200% pentru mine.” Charles Stamper s-a remarcat de ceilalți candidați în parte pentru lupta sa împotriva violenței, abandonului și maltratării animalelor. În videoclipul său de candidatură, el a invitat publicul să semneze o petiție pentru a apăra această cauză.

Citește și