• Saga Festival revine vara aceasta la București cu a treia ediție, care se va desfășura în perioada 23-25 iunie la Romaero Băneasa.
  • Evenimentul va avea invitați peste 100 de artiști români și internaționali, în cele 3 zile de festival la care sunt așteptați 150.000 de participanți.
  • Printre artiștii care vor performa se numără Wiz Khalifa și Lil Nas X, care vor fi pentru prima dată în România.

Saga Festival revine vara aceasta la București cu a treia ediție, care se va desfășura în perioada 23-25 iunie la Romaero Băneasa.

Pe parcursul celor 3 zile de festival, la eveniment sunt așteptați peste 100 de artiști, atât autohtoni dar și din afară, care vor performa pentru cei 150.000 de participanți.

Artiștii urmează să cânte pe șapte scene, printre care Source, Heat, Spark, Drift, Bumper Cars, dar și o scenă specială – un avion propriu-zis care se transformă într-o scenă muzicală, unde publicul va putea fi mai aproape de artiștii preferați. Producătorii au pregatite și scene pentru diferite genuri muzicale, scena TECHNO sau URBAN & TRAP.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Printre artiștii care vor performa la festival se numără Wiz Khalifa și Lil Nas X, care vor fi pentru prima dată în România. Alte nume celebre care vor fi prezente la festival sunt și DJ Alan Walker, Skrillex, IAN, Delia, Deliric, Silent Strike, FC DNB, Paula Temple, Tale Of Us sau Vintage Culture.

Cât costă biletele?

Biletele sunt disponibile pe site-ul Saga Festival și au prețuri care pornesc de la 200 de lei pentru Acces General și ajung până la 750 de lei pentru abonamentul VIP.

Un abonament pentru ziua de vineri, 23 iunie, va consta 225 RON pentru Acces General, 275 pentru Acces General+ și 325 de lei pentru VIP. Pentru ziua de sâmbătă prețurile ajung la 250 de lei pentru General, 275 pentru Acces General+ și 350 pentru biletul VIP.

Dacă alegi să cumperi un abonament pentru toate cele 3 zile de festival, vei plăti 375 de lei pentru Acces General, 550 pentru Acces General+ și 750 pentru VIP.