• Co-fondatorul unei companii de criptomonede a murit „în mod neașteptat” la vârsta de 30 de ani.
  • Tiantian Kullander, care a cofondat compania Amber Group, o companie de active digitale din Hong Kong, a decedat în somn, a declarat un purtător de cuvânt al firmei sale.
  • Moartea lui Kullander vine la doar câteva săptămâni după ce un alt tânăr milionar al criptomonedelor a murit.

Co-fondatorul unei companii de criptomonede a murit „în mod neașteptat” la vârsta de 30 de ani. Tiantian Kullander, care a cofondat compania Amber Group, o companie de active digitale din Hong Kong, a decedat în somn, a declarat un purtător de cuvânt al firmei sale.

Tatăl unui copil, inclus în prestigioasa listă Forbes 30-under-30 în 2019, a murit subit pe 23 noiembrie. Nu au fost furnizate alte detalii în legătură cu cauza morții. Grupul Amber l-a descris pe Kullander – cunoscut sub numele de TT” de către prieteni și colegi – ca fiind esențial pentru fondarea Amber și un pilon al succesului nostru”.

„A pus suflet și inimă în companie, în fiecare etapă de creștere a acesteia. A condus prin exemplu cu inteligența, generozitatea, umilința, sârguința și creativitatea sa”, a declarat compania într-un comunicat.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

„TT a fost un lider de opinie respectat și a fost recunoscut pe scară largă ca un pionier pentru această industrie. Profunzimea cunoștințelor sale, dorința sa de a colabora și dorința sa de a-i ajuta întotdeauna pe ceilalți au adus beneficii pentru nenumărate start-up-uri și persoane”, a adăugat firma.

Kullander, fost trader la Morgan Stanley și Goldman Sachs, a fondat Amber Group în 2017. Compania a fost evaluată la 3 miliarde de dolari (2,4 miliarde de lire sterline) în ultimele luni. Firma a adăugat în declarația lor: „TT a fost un soț devotat, un tată iubitor și un prieten înfocat. Moartea sa este o tragedie, iar gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familia sa. Moștenitorii săi sunt soția și fiul lor iubit. Vă rugăm să le respectați intimitatea în aceste momente dificile.”

Moartea lui Kullander vine la doar câteva săptămâni după ce un alt tânăr milionar al criptomonedelor a murit. Nikolai Mushegian, în vârstă de 29 de ani, s-a înecat pe o plajă din Puerto Rico după ce a scris pe Twitter că se teme că CIA și Mossad îl vor ucide, scrie Daily Mail.

Mushegian a avut în trecut probleme de sănătate mintală, iar familia sa nu crede că a fost vorba de o crimă. Într-un mesaj pe Twitter, cu câteva ore înainte de a muri, el a spus: „CIA, Mossad și elita pedofilă conduc un fel de rețea de trafic de persoane care practică șantajul sexual din Puerto Rico și din insulele Caraibe. Vor să-mi însceneze o cursă cu un laptop amplasat de fosta mea prietenă, care era spion. Vor să mă tortureze până la moarte”.

Cu toate acestea, unii membri ai comunității criptomonedelor din Puerto Rico sunt suspicioși cu privire la momentul morții sale. El a fost descoperit de un surfer în apă la Ashford Beach pe 29 octombrie, complet îmbrăcat și cu portofelul asupra sa.