• Răspunzând la această veste, The Weeknd a scris pur și simplu pe Twitter: cXOachella.
  • Festivalul a publicat miercuri un nou afiș care confirmă schimbările.
  • Swedish House Mafia și The Weeknd îl vor înlocui pe Kanye West.

Miercuri, reprezentanții festivalului Coachella a publicat un nou afiș cu programul. Swedish House Mafia și The Weeknd îl vor înlocui pe Kanye West la Coachella, a anunțat festivalul. Rapperul urma să fie capul de afiș al evenimentului muzical din sudul Californiei, alături de Billie Eilish, laureată a premiului Oscar, și Harry Styles.

Cu toate acestea, festivalul a publicat miercuri un nou afiș cu line-up, confirmând schimbările, care vin cu câteva săptămâni înainte de eveniment. Supergrupul de muzică electronică Swedish House Mafia – alcătuit din Axwell, Steve Angello și Sebastian Ingrosso – fusese deja listat ca artist la eveniment, deși poziția lor pe afiș nu era clară.

Acum, ei sunt înscriși alături de superstarul pop canadian The Weeknd, pe numele real Abel Tesfaye, în fruntea afișului de sâmbătă. West, în vârstă de 44 de ani, a amenințat anterior că va renunța la acest eveniment dacă nu primește scuze din partea lui Eilish în numele colegului rapper Travis Scott.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

El a afirmat că Billie, în vârstă de 20 de ani, a făcut referire la tragedia de la spectacolul lui Scott de la festivalul de muzică Astroworld din 2021, în timpul unuia dintre spectacolele ei, când a oprit muzica pentru a permite ca un membru al publicului să fie ajutat.

Zece persoane au murit în timp ce fanii s-au năpustit spre scenă în timpul unui spectacol susținut de Scott la festivalul de două zile din Houston, Texas, în noiembrie. Eilish a negat că remarcile ei se refereau la Scott.

Coachella, care are loc în deșertul din sudul Californiei, a avut multiple întârzieri și anulări din cauza pandemiei. West nu a participat duminica trecută la gala premiilor Grammy, în ciuda faptului că a câștigat două premii, după ce s-a raportat că prestația sa live a fost retrasă de organizatori. https://www.instagram.com/p/CcA5J7eluti/?utm_source=ig_embed&ig_rid=b7992678-7caf-4177-91be-7c96c76b82c0