• Comediantul american este un colecționar de mașini și are peste 200 de vehicule pe care le ține într-un garaj din Burbank, la nord de Los Angeles.
  • El scrie o rubrică periodică în revista Popular Mechanics, în care își prezintă colecția și oferă sfaturi auto.
  • Fostul prezentator al emisiunii Tonight Show, în vârstă de 72 de ani, și-a anulat un spectacol în Las Vegas.

Jay Leno a suferit arsuri grave după ce una dintre mașinile sale a luat foc în garajul casei sale din Los Angeles.

Comediantul american a fost transportat la spital cu arsuri la nivelul feței după ceea ce reprezentantul său a descris ca fiind un incendiu instantaneu”. Fostul prezentator al emisiunii Tonight Show, în vârstă de 72 de ani, și-a anulat un spectacol în Las Vegas programat pentru duminică seară, după ce a suferit această urgență medicală foarte gravă”, potrivit revistei People.

M-am ales cu arsuri grave din cauza unui incendiu cu benzină. Sunt în regulă. Am nevoie doar de o săptămână sau două pentru a mă pune pe picioare”, a spus el într-o declarație.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Potrivit Reuters, Leno a fost dus la Grossman Burn Center pentru tratament, dar ochiul și urechea nu au fost grav afectate. După ce a părăsit emisiunea Tonight Show în 2014, pasionatul colecționar de mașini, care deține peste 200 de vehicule, a găzduit o reluare a popularului joc american You Bet Your Life, precum și emisiunea Jay Leno’s Garage de pe CNBC.

De asemenea, el scrie o rubrică periodică în revista Popular Mechanics, în care își prezintă colecția și oferă sfaturi auto. În ultimii ani, Leno a vorbit deschis despre faptul că ar avea o problemă cu colesterolul ridicat. Vestea unei urgențe medicale grave i-a făcut pe mulți fani să creadă că Leno are o problemă de sănătate legată de colesterolul său. Într-un videoclip postat în 2019, Leno și-a încurajat fanii să își facă controale de rutină pentru colesterol.

Sunt o mulțime de oameni care umblă așa, sunt doar bombe cu ceas. Ai problema asta și nu-ți dai seama până când nu lovește efectiv, știi?”, a spus Leno la vremea respectivă. Este ca la o mașină, dacă și o singură bucată de murdărie intră în ochiul acului de la jet, bum și nu mai trece benzina. Și asta se întâmplă cu inima ta”.