• Un incendiu uriaș a fost văzut la un zgârie-nori chiar lângă cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa.
  • Luni dimineață, clădirea de 35 de etaje din Dubai a luat foc, flăcările cuprinzând exteriorul turnului.
  • Incidentul a avut loc în centrul orașului, unul dintre cele opt turnuri care formează Boulevard Walk luând foc.

Un incendiu uriaș a fost văzut la un zgârie-nori chiar lângă cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa. Luni dimineață, clădirea de 35 de etaje din Dubai a luat foc, flăcările cuprinzând exteriorul turnului.

Incendiul a fost stins până în zori, după ce a izbucnit la primele ore ale dimineții – nu se știe dacă cineva a fost rănit în incendiu. Imaginile din exteriorul clădirii arată pagube clare provocate de flăcări. Clădirea a fost construită de către dezvoltatorul imobiliar masiv Emaar, care se află și în spatele Burj Khalifa. Incidentul a avut loc în centrul orașului, unul dintre cele opt turnuri care formează Boulevard Walk luând foc.

Potrivit ziarului The National, Emaar este un dezvoltator de clădiri susținut de stat. Emaar nu a ofeirt încă o declarație cu privire la incendiu. Gradinițele din Dubai au un istoric de astfel de evenimente, mai multe incidente similare izbucnind în oraș în ultimii ani.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Potrivit The Independent, au fost ridicate întrebări cu privire la acreditările de siguranță ale clădirilor din oraș. Hotelul de lux Swissôtel Al Murooj a luat foc în aprilie, tot în apropierea Burj Khalifa. În schimb, Hotelul Address, cu 63 de etaje, a luat foc în noaptea de Anul Nou 2015 în centrul orașului.