• În plină pandemie, mii de ruși s-au adunat la concertul rapper-ului rus Basta
  • Din imagini se poate observa că nimeni nu a respectat regulile de distanţare fizică
  • Organizatorii evenimentului susțin că participanții au primit măști la intrarea în sala de concert, iar în hol se aflau substanțe dezinfectante

În timp ce morgile din mai multe regiuni din Rusia nu mai fac față morților Covid, circa 6 mii de oameni s-au îmbulzit la concertul rapper-ul rus Basta, organizat în Sankt Petersburg.

Din imaginile publicate pe rețelele de socializare se poate observa că nimeni nu a respectat regulile de distanţare fizică. Cu toate astea, apper-ul rus Basta le-a mulțumit fanilor pentru „înțelegere și respectarea normelor de siguranță” din timpul concertului.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Василий Вакуленко (@bastaakanoggano)

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Concertul a stârnit un val de critici din partea utilizatorilor de social media, susținând că evenimentul reprezintă un risc major pentru răspândirea coronavirusului, scrie RT

Potrivit Meduza, comitetul de cultură din Sankt Petersburg susține că nu au fost depistate încălcări în timpul concertului.

Concertul are loc după ce la sfârșitul lunii octombrie au apărut imagini pe rețelele de socializare în care morții de Covid sunt încărcați unul peste altul într-o morgă din Kemerovo.

După morți de Covid puși în saci și depozitați la subsol, a fost publicat un video cu pacienți care dorm pe banchete în holul unui spital din orașul Angarsk.