• 45.000 de fani au participat la concertul Depeche Mode de la București.
  • Organizatorii evenimentului nu au închis acoperișul stadionului pe durata concertului.
  • Concertul a făcut parte din turneul internațional al trupei,„Memento Mori”.

45.000 de fani au cântat împreună cu Depeche Mode refrenele celebre ale trupei, pe Arena Națională. Concertul de la București a făcut parte din turneul internațional al trupei,„Memento Mori”. Pentru concertul de la București, organizat de Emagic și Live Nation, fanii au plătit între 255 și 1.155 de lei pentru un bilet de acces.

În deschidere au cântat britanicii de la Haelos, iar cei de la Depeche Mode și-au început show-ul în jurul orei 20.45. Ploaia nu i-a speriat pe fani.

Momentul emoționant al serii a fost atunci când trupa Depeche Mode a început să cânte World in My Eyes, piesă dedicată lui Andrew Fletcher, care s-a stins din viață în mai 2022. Imagini alb-negru au fost proiectate pe ecranele de pe scenă.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Depeche Mode a susținut concerte în fața a peste 35 de milioane de fani din întreaga lume și are peste 100 de milioane de discuri vândute. Evenimentul a debutat cu My Cosmos is Mine, prima piesă de pe cel de-al 15-lea album de studio, Memento Mori. Apoi a urmat de cel mai recent single lansat, Wagging Tongue, de pe același album.

Citește și