• The Weeknd a uimit spectatorii cu noua sa apariție pe scena de la Milano.
  • Artistul a făcut show cu un outfit inspirat de „Gladiatorul”, purtând o mască de impact, argintie.
  • Concertul face parte din turneul ,,After Hours Til Dawn”.

The Weeknd a făcut senzație la Ippodromo Snai La Maura din Milano, folosit adesea pentru concerte, scrie Daily Mail.

Artistul, în vârstă de 33 de ani, a avut o apariție spectaculoasă, în care l-a portretizat pe Russell Crowe din filmul ,,Gladiatorul”. El a combinat accesoriul cu o vestă tactică bej, un tricou alb simplu și pantaloni largi, iar întregul outfit a fost completat de un microfon futurist argintiu.

După primul său spectacol din Milano, The Weeknd a publicat pe contul său de Instagram un video din timpul concertului, alături de descrierea „Milan Back to Back… în seara asta.”

Recomandări

DE CE S-A PRĂBUȘIT ELICOPTERUL CU RAISI
CNN: HAGA CERE ARESTAREA LUI NETANYAHU
CE URMEAZĂ ÎN IRAN
RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT
CINE STĂ ÎN CARTIERUL JUSTIȚIEI
CE ALIMENTE ÎȚI DISTRUG CREIERUL

Artistul și-a scos pentru scurt timp masca și a arătat-o fanilor din public. Pentru a crea atmosferă, The Weeknd a folosit lumini roșii și o imagine uimitoare a unui robot inspirat de Hajime Sorayama. Alte elemente estetice pentru scenă au inclus o lună gonflabilă.

Turneul ,,After Hours Til Dawn” este în plină desfașurare. Se află în mijlocul etapei sale europene și se va muta în Africa, Asia, Australia, America Latină și Orientul Mijlociu.

După concertele sale din 26 și 27 iulie la Milano, următoarea oprire a turneului va avea loc pe 29 și 30 iulie pe Stade de France din Paris, Franța.

Citeste și:

VIDEO. Atmosferă incendiară la concertul Depeche Mode. 45.000 de oameni au cântat pe Arena Națională

Sinead O’Connor a murit. Artista avea 56 de ani

Ryan Gosling, criticat că ar fi prea bătrân pentru rolul lui Ken. Cillian Murphy: „Dacă aș juca Ken în Barbie 2? Cu siguranță, da!”