• Unii fani au spus că Ryan Gosling e prea bătrân pentru a juca rolul lui Ken.
  • Pe lista actorilor care trebuiau să joace Ken se numără Daniel Levy, Ben Platt și Bowen Yang.
  • În cadrul unui interviu, Murphy a spus în glumă că ar vrea să joace Ken într-un sequel.

Ryan Goslig a primit multă critică din partea internauților. Aceștia au spus că actorul este prea bătrân pentru a juca Ken. Cu toate acestea, au fost mulți pe lista scurtă a directorilor de casting. Lista a fost destul de vastă, dar am selectat câteva vârfuri. Printre aceste nume se numără starul Daniel Levy, pe care l-ai văzut în serialul „Schitt’s Creek”. De asemenea, Levy a produs, scris, regizat și a jucat în ultimul sezon al lui Schitt’s Creek, și a devenit prima persoană din isoria Primetime Emmy care a câștigat premii pentru toate cele patru discipline majore într-un singur an.

Al doilea nume a fost Ben Platt, care și-a început cariera în musical, și pe care l-ai văzut în „The Sound of Music” sau „The Book of Mormon”. Actor apreciat pe Broadway și câștigător al unui Grammy pentru musicalul „Dear Evan Hansen”.

Următorul este Bowen Yang, vedeta din Saturday Night Live. Aceștia sunt cei mai importanți, dar un fun fact: în cadrul unui interviu, Cillian Murphy a spus că ar vrea să joace Ken, dacă ar urma o parte a doua. Desigur, actorul a glumit.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD FESTIVAL
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD
CE FACI AZI? ȘEDINȚĂ FOTO DE PAȘTE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA

„Dacă aș juca Ken în Barbie 2? Cu siguranță, da! Hai să citim scenariul, să avem o conversație. De abia aștept să văd filmul! Cred că este minunat pentru cinema”, a spus actorul.

Care au fost motivele pentru care nu au fost aleși?

Pentru că cerințele producției au fost multe și greu de îndeplinit. Spre exemplu, unul dintre principalele motive a fost mutarea reședinței în Barbieland, practic pe platourile gigantice de filmare din Londra. Perioada? 3 luni. Iar apoi, din perspectiva actoricească, este un rol cu un spectru mic, începând de la psihologie rolului, până la fizicalitate.

Lucruri despre care au discutat Margot Robbie și Ryan Gosling în cadrul unui interviu. Iar al treilea lucru, cine și-ar asuma acest rol? Se știe toată tevatura în jurul lui Ken. Margot Robbie a avut un argument foarte frumos. Actrița a spus că trebuie să ai siguranță pe bărbăția ta pentru a juca un rol atât de roz, putem spune.

Citește și: