• Actrița a povestit într-un interviu despre peripețiile din cadrul filmărilor.
  • Întrebată cum i s-a părut faptul că nu va exista un sărut, Margot a răspuns că regretă.
  • După discuții despre cum s-ar săruta două păpuși, Greta Gerwig ales să renunțe la această idee.

„Cum? Joci cu Ryan Gosling și nu-l săruți?”. Astfel de întrebări a primit Margot Robbie de la prietenele sale.

Actrița în vârstă de 33 de ani a povestit într-un interviu despre peripețiile din cadrul filmărilor pentru Barbie. Întrebată cum i s-a părut faptul că nu a trebuit să-l sărute pe Ryan Gosling, Margot a răspuns că regretă scenariul. Desigur, cheia regizorală a fost corectă. După lungi discuții despre cum ar trebui să fie un sărut între 2 păpuși, Greta Gerwig ales să renunțe la această idee.

„Cât de entuziasmați erați că nu trebuie să vă sărutați în acest film?”, a fost întrebată actrița. Margot Robbie a răspuns: „Păi, nu mi s-a părut o victorie. Toate prietenele mele au spus ai făcut tot filmul cu un sărut în oglindă? Ce este în neregulă cu tine? Tu trebuia să fii responsabilă de asta. Și am spus da știu”.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

În ceea ce îl privește, Gosling este mulțumit de modul în care personajele lor au navigat în romantismul lor ciudat. „A fost atât de amuzant să încercăm să ne dăm seama care ar putea fi ideea lor de sărut”, spune el în timpul interviului comun cu Robbie. „Mă bucur foarte mult că toate astea au fost eliminate”.

Pe de altă parte, Gosling a lăudat interpretarea pe care cei doi au făcut-o cuplului inanimat, chiar dacă a fost fără sărut. Sărutul nu a fost singurul moment din film care a fost eliminat. Săptămâna trecută, Gerwig a declarat pentru IndieWire că au existat „multe lucruri care nu au ajuns în filmul final”.

Citește și: