• The Weeknd a confirmat că următorul lui album o să apară în curând.
  • Albumul face parte din trilogia „After Hours”, după numele primului album din serie, care a apărut în 2020.
  • The Weeknd se află în ultima etapă a turneului internațional „After Hours til Dawn Tour”.

The Weeknd a confirmat că ultimul album din trilogia „After Hours” este aproape gata de lansare și că vine cu multe surprize pentru fani, scrie Variety.

Cântărețul și producătorul canadian, al cărui nume real este Abel Tesfaye, pune la punct ultimele retușuri pentru ultimul album din trilogia „After Hours din 2020 și Dawn FM din 2022”, care încă nu a primit un titlu sau o dată de lansare.

The Weeknd a declarat pentru Variety ca: „Termin a treia parte a acestei trilogii. Numele acestuia va fi dezvăluit în curând, dar nu se numește așa cum cred unii fani, respectiv „After Life”, practic acela este doar numele unei piese de pe album, doar atat voi dezvălui momentan.”

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA
Sursă: People

De ce a ales The Weeknd să tină concerte ziua

The Weeknd se află în prezent în ultima etapă a turneului său internațional „After Hours til Dawn Tour”, în cadrul căruia a susținut concerte în mare parte pe timpul zilei deoarece consideră că este mai usor să se conecteze cu fanii.

„Concertele sunt în mare parte în timpul zilei, așa că pot să văd publicul.”, a explicat el. „Este mai ușor să mă conectez cu ei și practic să mă simt un pic mai intim, așa că, în loc de un concert, mă simt mai mult ca și cum port o conversație cu publicul.”

La începutul acestui an, The Weeknd a distribuit un nou videoclip de pe albumul „Dawn FM” pentru piesa „Is There Someone Else?„, la exact un an de la lansarea albumului de succes 2022.

Videoclipul a venit la câteva săptămâni de la lansarea celei mai recente colaborări a lui The Weeknd cu Swedish House Mafia, respectiv „Nothing Is Lost (You Give Me Strength)”, care a apărut și pe coloana sonoră a recentului film „Avatar: The Way Of The Water.”

Citește și: