• Oricine alege calea răului se distruge pe sine, spune Volodimir Zelenski.
  • Cine trimite coloane de trupe pentru a distruge viețile unei alte țări și nu le poate opri să fugă și să trădeze atunci când viața rezistă, susține președintele ucrainean.
  • Slăbiciunea Rusiei este evidentă. Slăbiciune la scară largă, încheie Zelenski.

Şeful mercenarilor Wagner a promis că va „opri” conducerea militară de vârf a Moscovei și a cerut rușilor să nu se opună forțelor sale. Securitatea în Rusia a fost înăsprită ca parte a măsurilor antiteroriste. Volodimir Zelenski spune că Rusia a folosit propaganda pentru a-și ascunde slăbiciunea, dar acum totul iese la iveală.

Oricine alege calea răului se distruge pe sine. Cine trimite coloane de trupe pentru a distruge viețile unei alte țări și nu le poate opri să fugă și să trădeze atunci când viața rezistă, spune Volodimir Zelenski.

Cine disprețuiește oamenii și aruncă sute de mii în război, pentru a se baricada în cele din urmă în regiunea MOSCOVEI de cei pe care el însuși i-a înarmat. Multă vreme, Rusia a folosit propaganda pentru a-și masca slăbiciunea și prostia guvernului său. Și acum este atât de mult haos încât nicio minciună nu îl poate ascunde, declară președintele ucrainean.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Slăbiciunea Rusiei este evidentă. Slăbiciune la scară largă. Și cu cât Rusia își păstrează mai mult trupele și mercenarii pe pământul nostru, cu atât mai mult haos, durere și probleme va avea mai târziu pentru ea însăși. Este, de asemenea, evident. Ucraina este capabilă să protejeze Europa de răspândirea răului și a haosului rusesc. Ne păstrăm rezistența, unitatea și puterea. Toți comandanții noștri, toți soldații noștri știu ce să facă, încheie Zelenski.

Citește și