• La „Reindeer Lodge” din Mold te poți plimba cu mașina printre zeci de reni pentru 35£.
  • Tărâmul magic „Reindeer Lodge” te invită să descoperi satul elfilor și casa lui Moș Crăciun.
  • La Hyde Park Winter Wonderland din Londra poți patina și să mergi la circ.

Uită de Laponia și de târgurile de Crăciun! Îți vorbesc acum despre cele mai distractive activități
de sărbători pe care le poți face singur, dar și împreună cu cei dragi, de la plimbări cu sania trasă de husky până la o vizită în Lumea Elfilor.

Îți sugerez să mergi în UK. Am făcut o documentare și am rămas complet impresionată de ce experiențe am găsit, care sunt sigură că o să te facă să te simți ca un copil care descoperă magia Crăciunului pentru prima dată. Ce zici de un Safari cu reni? Îl găsești La Reindeer Lodge din Mold, la 20 de minute cu mașina de orașul Chester. Aici poți admira renii din mașina ta. Proprietatea este înconjurată de o pădure unde vei găsi și satul elfilor și dacă ai noroc- pe Moș Crăciun. Iar la final nu trebuie să ratezi spectacolul de teatru de Crăciun. Un bilet pentru întreaga experiență este 35 de lire sterile.

Mai am o variantă- o zi la Hyde Park Winter Wonderland din Londra. Ai zeci de opțiuni să te distrezi- Poți patina, să încerci roata uriașă, sau să mergi la circ. Iar la final standurile cu mâncare festivă te așteaptă să le descoperi. Un bilet costă 15 lire.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
CÂT MAI JOACĂ NADAL
AI LIBER LA TREN
WHATSAPP INTRODUCE NOI FUNCȚII
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA

Și nu pot uita de programul de Crăciun 2023 Palatului Blenheim din Oxfordshire. În fiecare an, Blenheim Palace are o tematică diferită- acum au ales basmul-Frumoasa din Pădurea Adormită. Există un nou traseu de lumini, cântece de sezon, un târg de Crăciun..și ceaiuri de după-amiază cu tematica Frumoasa din Pădurea Adormită care vor fi servite pe tot parcursul Crăciunului
în restaurantul recent redeschis Orangery.

Citește și