• Dan Bittman crede că pandemia a fost „puțin“ pusă la cale
  • Artistul a mărturisit că inițial a respectat regulile, până când și-a dat seama că cineva „l-a luat de prost“
  • Dan Bittman: „Mai este o teamă. Să nu fi fost doar un exercițiu pentru ceva chiar foarte serios

Dan Bittman a vorbit despre pandemia de coronavirus și anomaliile ei. Artistul spune că de pe urma crizei sanitare a învățat „numai lucruri rele“, iar anul 2020 este un an pierdut, care a făcut ca oamenii să fie înjosiți.

Constituțional ne-a a fost luat un drept fundamental. La muncă. Mie mi se pare că eșecul este numai al statului. Statul a eșuat“, a explicat Dan Bittman, invitat în emisiune la Marius Tucă Show.

„Eu asta văd până la urmă: reguli duble pentru toată lumea. Este penibil să îmi amintesc cum stăteau ăia cu trabucurile în biroul primului ministru. Ne-au păcălit în toate felurile. Ce am învățat? Ce să învățam? Lașitate. Am învățat numai lucruri rele. Pentru mine a fost un an pierdut 2020. Nici nu vreau să aud de el. Mă uitam la oameni și vedeam cât erau de ușor de calcat în picioare. Este vorba de bani. Oamenii vor să ducă ceva acasă pe masă“, a spus artistul, la Aleph News.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Dan Bittman: Pandemia a fost „puțin“ pusă la cale

Bittman crede că pandemia a fost „puțin“ pusă la cale: „Nu știu, a fost bine gândită (pandemia – n.r.). Cred că a fost puțin pusă la cale“. Această teorie conspiraționistă o întărește printr-un exemplu concret: „Un fost ministru de Finanțe a spus că va exista primul trilionar. Zuckerberg este primul trilionar de pe pământ. Acum 6 luni spunea cineva: Uită-te pe bursă. A avut dreptate. În timp ce ei își făceau trilioanele, voiam să mă lase și pe mine să cânt. Nu vreau trilioane“.

În plus, lui Dan Bittman „îi este teamă să nu fi fost doar un exercițiu pentru ceva chiar foarte serios“: „Și mai este o teamă. Să nu fi fost doar un exercițiu pentru ceva chiar foarte serios. Mi-ar părea rău să fie așa și nu vreau să am dreptate. Înțeleg business-ul care a fost. Dar până acum, de când trăiesc, nu am mai văzut o chestie ca asta“.

Ce spune Bittman despre clipul pro-vaccinare al lui Cîțu

Clipul pro-vaccinare al premierului Florin Cîțu nu i-a displăcut lui Dan Bittman, însă artistul e de părere că acesta a apărut cu întârziere.

„Clipul cu Cîțu mi-a plăcut. Daca îl făcea de la început era mai bine. Poate a venit cam târziu cu el“, spune Bittman.

CITEȘTE ȘI Dan Bittman continuă teoriile conspirației despre pandemie: „E o afacere excepțională. Mă gândesc să produc într-o pivniță niște Azitrox“

Printre altele, artistul a mărturisit că inițial a respectat regulile, până când și-a dat seama că cineva „l-a luat de prost“. Întrebat despre cea mai mare anomalie de care am avut parte în pandemie, Bittman a spus: „Au fost atâtea… Eu am trei copii. Nu sunt un iresponsabil. Când am văzut la început ce se întâmplă și nu știam noi ce se întâmplă, am respectat toate regulile posibile. Am stat ca fraierul până mi-am dat seama că cineva încearcă să mă ia de prost. Sunt pentru măști și distanțare dacă este nevoie, dar explică-mi civilizat. Am întrebat de ce nu decalați ora de începere la câteva întreprinderi majore? Dublați numărul de autobuze, asta era afacere“.