• Marți dimineață, la Castelul Windsor, prințesa Anna i-a acordat lui Craig titlul de Companion al Ordinului Sfântului Mihail și Sfântului Gheorghe, aceeași distincție pe care o deține celebrul personaj al lui Ian Fleming.
  • El va reveni în continuarea filmului, care va avea premiera la sfârșitul lunii viitoare.
  • În vârstă de 54 de ani a jucat în ultimele cinci filme Bond.

Actorul Daniel Craig a primit aceeași onoare ca personajul său James Bond, după ce a fost decorat cu CMG pentru servicii aduse filmului și teatrului. Marți dimineață, la Castelul Windsor, Craig a fost numit Companion al Ordinului Sfântul Mihail și Sfântul Gheorghe de către Prințesa Regală, aceeași onoare pe care o deține personajul lui Ian Fleming.

În vârstă de 54 de ani a jucat în ultimele cinci filme Bond, apărând pentru prima dată ca 007 în Casino Royale în 2006 și încheindu-și cariera cu No Time To Die în 2021. Craig a apărut și în Knives Out, alături de Chris Evans, Ana de Armas și Jamie Lee Curtis. El va reveni în continuarea filmului, care va avea premiera la sfârșitul lunii viitoare.

De asemenea, marți a primit distincții și regizorul, producătorul și scenaristul Paul Greengrass, care a regizat mai multe superproducții de la Hollywood, inclusiv trei dintre filmele din franciza Bourne și Captain Phillips. Dame Emily Lawson va fi, de asemenea, recunoscută pentru serviciile aduse Serviciului Național de Sănătate Publică, în special în timpul pandemiei COVID-19, după ce a condus schema de distribuire a vaccinurilor în Marea Britanie.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII
CE „MIAU” FĂCUT...

Dansatorul de stradă și personalitatea TV Ashley Banjo va primi un MBE pentru servicii aduse dansului, după ce a devenit celebru în urma victoriei trupei sale de dans Diversity’s Britain’s Got Talent în 2009, în fața lui Susan Boyle. Între timp, Jonny Brownlee, de șase ori campion mondial la triatlon, cel mai tânăr dintre frații Brownlee, va primi, de asemenea, un MBE, alături de James Guy, înotător de două ori medaliat cu aur la Tokyo 2020.

Antrenorul de tenis Louis Cayer va primi un MBE pentru serviciile aduse sportului. El este, de asemenea, consilier senior de performanță pentru Lawn Tennis Association și a lucrat intensiv cu jucători de dublu masculin, inclusiv cu Jamie Murray, precum și cu Emma Răducanu.