• Daniel Radcliffe, care a ajuns celebru în copilărie, nu ar vrea ca și copiii lui să trăiască aceeași experiență.
  • Luni, bărbatul în vârstă de 33 de ani a reflectat asupra faptului dacă și-ar dori ca copiii săi să îi calce pe urmele celebrității.
  • Radcliffe și-a început cariera de actor când avea doar 10 ani.

Daniel Radcliffe, care a ajuns celebru în copilărie, nu ar vrea ca și copiii lui să trăiască aceeași experiență. Actorul, cunoscut mai ales pentru că a fost distribuit în rolul lui Harry Potter în franciza cinematografică, joacă acum în viitorul film biografic „Weird: The Al Yankovic Story”, despre cântărețul de polcă.

Luni, bărbatul în vârstă de 33 de ani a reflectat asupra faptului dacă și-ar dori ca copiii săi să îi calce pe urmele celebrității.

„Vreau ca copiii mei, dacă și când vor exista… Mi-ar plăcea să fie în preajma platourilor de filmare”, a explicat el pentru Newsweek. „Un vis ar fi ca ei să vină pe un platou de filmare și să spună: Doamne, știi, mi-ar plăcea să fiu în departamentul artistic. Mi-ar plăcea să fiu ceva în echipă. O parte din asta, dar nu din asta”.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA

Radcliffe și-a început cariera de actor când avea doar 10 ani. La vârsta de 11 ani, a devenit celebru pe plan internațional când a fost distribuit în „Harry Potter și piatra vrăjitoarelor”, care se baza pe romanul fantasy de succes al lui J.K. Rowling.

Nu numai că filmul a devenit o senzație în box-office, dar seria de opt filme a cuprins întreaga copilărie a lui Radcliffe – și l-a pregătit pentru viață. Radcliffe are o avere netă declarată de 110 milioane de dolari, cu un salariu de 15 milioane de dolari. Radcliffe a declarat pentru publicație că în mod clar” încă experimentează plăcerea de a juca.

Dar totuși, nu aș vrea faimă pentru copilul meu”, a adăugat el. Radcliffe a vorbit anterior despre cum s-a bazat pe alcool în adolescență pentru a face față faimei. Publicația a precizat că a devenit abstinent în 2010, la vârsta de 22 de ani.

Platourile de filmare sunt locuri minunate. Cred că, de multe ori, pot fi locuri minunate pentru copii. Dar partea de faimă este cea care ar trebui evitată cu orice preț.”

În 2017, Radcliffe a declarat pentru Fox News Digital că părinții săi au avut un rol esențial în a-l ajuta să se descurce cu celebritatea din copilărie, oferindu-i un sentiment de normalitate de-a lungul anilor.

Din punctul meu de vedere, simt că părinții mei au stabilit o ștachetă ridicol de înaltă pentru mine atunci când au devenit părinți”, a recunoscut el. Mă uit în urmă și îmi spun: Omule, ei chiar au făcut lucrurile ușoare pentru mine și ușor de înțeles și nu înfricoșătoare. Cred că mama și tata au fost părinți foarte instinctivi. Nu că aș spune că sunt o persoană extraordinară, dar simt că au făcut o treabă foarte bună.”

Radcliffe a împărtășit că asumarea unor roluri noi, unice, l-a ajutat să rămână motivat ca actor.

Cred că am vrut să încerc cât mai multe lucruri”, a explicat el. Știi, pentru a afla la ce ești bun, pentru a afla ce îți place să faci… Cred că ăsta e un lucru la care am devenit mai bun în ultimii ani… Să am încredere în instinctul meu. Să mă simt bine cu filmul pe care îl fac acum este cel mai important lucru pentru mine. Pentru că nu mă privesc înapoi. Experiența mea despre ceva va fi experiența pe care am avut-o la realizarea lui. În cele din urmă, cu asta rămâi. Acesta este scopul meu acum. Oare îmi va plăcea sau nu?”.

Vedeta a adăugat la vremea respectivă că se poate imagina lucrând mai mult în spatele obiectivului.

„Mi-ar plăcea să regizez la un moment dat”, a spus el. Spun asta de ani de zile. Voi ajunge să o fac în cele din urmă. Încă îmi place foarte mult să joc și găsesc o mulțime de proiecte pe care îmi doresc cu adevărat să le fac. Pentru moment, sunt foarte fericit să joc. Nu e nici o grabă. Mi-ar plăcea, de asemenea, să scriu. În mod ideal, aș vrea să scriu și să regizez, dar… vreau să mă asigur că scenariul este corect. Nu mă voi grăbi să lucrez la aceste lucruri.”