• Un nou deceniu înseamnă noi actori în The Crown.
  • Din distribuția sezonului 5 din The Crown fac parte Imelda Staunton în rolul reginei Elisabeta a II-a, Jonathan Pryce în rolul prințului Philip.
  • Sezonul 5 al serialului The Crown va avea premiera pe 9 noiembrie 2022.

Următorul sezon al serialului The Crown va urmări familia regală până în anii 1990, episoadele urmând să acopere evenimentele din 1992 până în 1997. Debicki, care va prelua rolul Prințesei Diana, a precizat că acest deceniu a fost o perioadă semnificativ diferită pentru familia regală și este un lucru care va fi reflectat în serial.

Acesta este lucrul uimitor în a interpreta acești oameni în această perioadă, pentru că în călătoria de până acum a serialului The Crown, dintre toate sezoanele, acesta este cel mai mult conținut vizual pe care îl avem despre familia regală, a declarat actorul într-o declarație oficială.

În anii ’90, totul începuse să fie filmat și, de asemenea, a fost nașterea ciclului de știri de 24 de ore, așa că există această cantitate incredibilă de conținut la care avem acces.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ

Din distribuția sezonului 5 din The Crown fac parte Imelda Staunton în rolul reginei Elisabeta a II-a, Jonathan Pryce în rolul prințului Philip, Lesley Manville în rolul prințesei Margaret, Dominic West în rolul prințului Charles, Elizabeth Debicki în rolul prințesei Diana, Claudia Harrison în rolul prințesei Anne și Olivia Williams în rolul Camilla Parker Bowles.

Jonny Lee Miller se alătură în rolul lui John Major, Salim Daw îl va interpreta pe Mohamed Al Fayed, iar Khalid Abdalla este Dodi Fayed. Teddy Hawley și Timothee Sambor îi vor interpreta pe Prințul Harry și pe Prințul William, rolurile urmând să fie redistribuite lui Will Powell (Prințul Harry) și Senan West (Prințul William) mai târziu în acest sezon.

Sezonul 5 al serialului The Crown va avea premiera pe 9 noiembrie 2022, în timp ce sezoanele 1-4 sunt difuzate în prezent pe Netflix. De asemenea, sezoanele 1-3 sunt disponibile pe DVD și Blu-ray.