• Actorul a spus că prietena sa Nicole Kimpel, în vârstă de 40 de ani, i-a salvat viața dându-i o aspirină.
  • Banderas a declarat că acest lucru l-a făcut să își privească viața dintr-un alt punct de vedere”.
  • De la atacul meu de cord, caut doar plăcerea de a acționa. Asta e tot. Nu-mi pasă de nimic altceva. Pentru mine, viața începe atunci când cineva spune: Acțiune! – sau când se ridică cortina.”

Antonio Banderas spune că a suferit un atac de cord a fost cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodată”. Apropierea actorului nominalizat la Oscar de moarte a fost, de asemenea, o parte din sursa de inspirație pentru cel mai recent film al său, Puss in Boots: The Last Wish, care explorează subiectul delicat al mortalității.

Filmul, care este al cincilea film în care apare felina care mânuiește sabia, îl aduce pe Motan în ultima dintre cele nouă vieți ale sale. Cu toate acestea, Antonio, în vârstă de 62 de ani, a fost el însuși la un pas de moarte după ce a suferit un atac de cord.

Dar spaniolul a declarat că acest lucru l-a făcut să își privească viața dintr-un alt punct de vedere”.
Vorbind pentru Radio Times, el a spus: Ei bine, am avut un atac de cord acum șase ani. A fost probabil unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat în viață. A fost ca și cum mi-am pus ochelari și am văzut ce era important.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
AI 2% ȘANSE SĂ AI BILET LA ERAS TOUR
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA

De la atacul meu de cord, caut doar plăcerea de a acționa. Asta e tot. Nu-mi pasă de nimic altceva. Pentru mine, viața începe atunci când cineva spune: Acțiune! – sau când se ridică cortina.” A fost dus de urgență la spital în 2017 după ce a acuzat dureri în piept în timp ce făcea exerciții fizice.

Actorul a spus că prietena sa Nicole Kimpel, în vârstă de 40 de ani, i-a salvat viața dându-i o aspirină pe care i-o luase inițial pentru a-l ajuta cu durerile de cap. Vorbind în cadrul emisiunii Jimmy Kimmel Live, Antonio Banderas și-a amintit momentul terifiant: A cumpărat această aspirină, care este singurul lucru pe care l-a găsit și a găsit-o pe cea mai mare, cred că era de cinci miligrame. În dimineața următoare, când am început să am simptomele și știam clar ce se întâmplă, ea mi-a pus una dintre acele aspirine în interiorul limbii și asta mi-a salvat viața. Așa că am avut o a doua șansă și s-au schimbat unele lucruri în viața mea, de atunci.”

De atunci a renunțat la fumat, despre care a spus că a fost unul dintre cele mai stupide lucruri pe care le-a făcut vreodată”. Când a fost întrebat dacă experiența sa a inspirat filmul, care abordează subiectul morții, el a spus că, deși nu s-a discutat niciodată despre asta, probabil că se referă” la ea.