• În timp ce mulți fani abia așteaptă să vadă cum se desfășoară seria de evenimente în final, episodul a fost deja dezvăluit online.
  • Purtătorul de cuvânt a precizat că HBO este dezamăgită că această acțiune ilegală a perturbat experiența de vizionare a fanilor fideli ai serialului.
  • House of the Dragon, care se bazează pe cartea lui George RR Martin, Fire & Blood, a fost deja confirmată pentru un al doilea sezon.

HBO a reacționat la scurgerea episodului final din House of the Dragon, catalogând-o drept o acțiune ilegală, întrucât rețeaua retrage agresiv copiile apărute online.

Luni, urmează să fie lansat episodul final al primului sezon al prequel-ului Game of Thrones, în urma tulburărilor civile izbucnite în cadrul familiei Targaryen. În episodul 9, moartea regelui a făcut ca regina Alicent Hightower să se asigure că fiul ei, prințul Aegon Targaryen, a fost încoronat ca nou monarh, în ciuda faptului că primul copil al răposatului domnitor, prințesa Rhaenyra Targaryen, a fost numită public drept moștenitor al acestuia cu câțiva ani înainte.

În timp ce mulți fani abia așteaptă să vadă cum se desfășoară seria de evenimente în final, când Rhaenyra află în sfârșit despre moartea tatălui ei, episodul a fost deja dezvăluit online. Într-o declarație trimisă publicației Deadline, un purtător de cuvânt al HBO a declarat: Suntem conștienți că episodul 10 din House of the Dragon a fost postat pe site-uri ilegale de torrente.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Aceștia au continuat: Se pare că provine de la un partener de distribuție din regiunea EMEA. HBO monitorizează agresiv și retrage aceste copii de pe internet.

Purtătorul de cuvânt a precizat că HBO este dezamăgită că această acțiune ilegală a perturbat experiența de vizionare a fanilor fideli ai serialului, care vor avea ocazia să vadă o versiune impecabilă a episodului atunci când va avea premiera duminică pe HBO și HBO Max, unde va fi difuzat exclusiv în 4K. House of the Dragon, care se bazează pe cartea lui George RR Martin, Fire & Blood, a fost deja confirmată pentru un al doilea sezon.

Autorul a declarat că, în opinia sa, crede că povestea merită cel puțin patru sezoane pentru a-i face dreptate.