• Tom Felton a vorbit sincer despre relația și dragostea secretă pentru colega de scenă din Harry Potter, Emma Watson, în noua sa carte de memorii.
  • După ce s-a întâlnit pentru prima dată la o audiție, când Tom avea 11 ani și Emma nouă ani, el își amintește că Emma a arătat spre un microfon cu braț și l-a întrebat Ce este asta?.
  • Mai târziu, în memorii, Tom a vorbit despre momentul în care i s-a spus pentru prima dată că Emma s-a îndrăgostit de el – când cei doi aveau 15 și 12 ani.

Tom Felton, starul din Harry Potter, a vorbit despre dragostea sa secretă pentru colega sa Emma Watson în noua sa carte de memorii.

În vârstă de 35 de ani, care a devenit celebru interpretându-l pe personajul antagonist Draco Malfoy în seria de opt filme, a declarat că prietenia sa de pe platou cu actrița Hermione Granger, Emma, s-a transformat într-o legătură specială după un început glacial. Am iubit-o și am admirat-o ca persoană într-un mod pe care nu l-aș putea explica nimănui altcuiva, a spus Tom, care a negat ani de zile că ar fi existat o scânteie între cei doi.

După ce s-a întâlnit pentru prima dată la o audiție, când Tom avea 11 ani și Emma nouă ani, el își amintește că Emma a arătat spre un microfon cu braț și l-a întrebat Ce este asta?, la care el spune că i-a răspuns: Înseamnă că ne înregistrează, evident.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Discutând despre acea primă interacțiune, el a adăugat: Relația mea cu Emma nu a început bine. Ar fi fost iertată dacă nu ar fi vrut să aibă prea mult de-a face cu mine. S-a înrăutățit.

După ce și-au asigurat rolurile respective, Tom a spus că se alătura adesea colegilor săi din distribuția Slytherin în pauzele de țigară, ascultând muzică rap. Într-una din aceste ocazii, el a spus că s-a dus vorba că Emma pusese la cale un mic spectacol de dans în cabina ei și că voia să ni-l prezinte la prânz.

Tom a explicat: Am fost, cum era de așteptat, disprețuitori. Am râs în jos la spectacolul Emmei, iar râsetele au devenit din ce în ce mai puternice pe măsură ce ea dansa. Eram doar niște băieți, în mare parte din ciudățenie și pentru că am crezut că e mișto să ne facem de râs. M-am simțit un pic ca un ticălos, și pe bună dreptate.

În cele din urmă, a fost de datoria uneia dintre doamnele de la coafură și machiaj să-mi spună ce era ce era. Cu toate acestea, el a adăugat: Întotdeauna am avut o dragoste secretă pentru Emma, deși poate nu în modul în care oamenii ar vrea să audă. Asta nu înseamnă că nu a existat niciodată o scânteie între noi. Cu siguranță a existat, doar că în momente diferite.

Mai târziu, în memorii, Tom a vorbit despre momentul în care i s-a spus pentru prima dată că Emma s-a îndrăgostit de el – când cei doi aveau 15 și 12 ani.

Au început să circule zvonuri că în relația noastră erau mai multe decât lăsam să se vadă. Am negat că o plăceam în acest fel, dar adevărul era altul.