• Tom, în vârstă de 34 de ani, a împărtășit o fotografie cu ei împreună pe Instagram și arătau total diferit față de zilele lor de la Hogwarts.
  • Actorii purtau șepci de baseball, cea a lui Tom fiind pusă pe spate în față.
  • Am văzut o poză. Atât de mândru și, împreună cu publicul, încântat să-mi văd băiatul comandând scena astăzi.

Starurile din Harry Potter, Jason Isaacs și Tom Felton, au fost de nerecunoscut în timp ce s-au reunit la ani buni după ce au filmat ultimul film din franciza vrăjitorilor.

Actorii – mai bine cunoscuți ca tatăl și fiul Lucius și Draco Malfoy – s-au întâlnit la Londra, când Jason a mers să-l vadă pe Tom în piesa 2:22 A Ghost Story. Tom, în vârstă de 34 de ani, a împărtășit o fotografie cu ei împreună pe Instagram și arătau total diferit față de zilele lor de la Hogwarts, când amândoi purtau părul albicios și haine negre. Actorii purtau șepci de baseball, cea a lui Tom fiind pusă pe spate în față.

Tatăl meu a auzit despre această piesă în care am jucat, a scris Tom la fotografie. Jason, în vârstă de 59 de ani, a împărtășit, de asemenea, un instantaneu al perechii, spunând: Am văzut o poză. Atât de mândru și, împreună cu publicul, încântat să-mi văd băiatul comandând scena astăzi, rupând inimi.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ

La fel de terifiant, el înregistrând muzică și are și o carte care urmează să iasă. Mă simt îngâmfat dacă scot pubelele în ziua potrivită. L-aș urî dacă nu l-aș iubi. Fanii au fost absolut încântați să vadă perechea din nou împreună.

Cel mai bun duo tată și fiu din toate timpurile, a scris o persoană în secțiunea de comentarii. Iubesc legătura și relația pe care o aveți, a spus altul. Amândoi sunteți atât de adorabili, a spus o alta.

Un admirator a spus că vedetele arată prea drăguț, în timp ce altcineva a spus Îmi place cât de încântați sunteți voi doi ori de câte ori vă vedeți! Acesta este genul de conținut pe care îl vreau și îl merit pe feed-ul meu, a scris un fan Harry Potter.

Inima mea de fan Harry Potter a bubuit văzând această poză, a spus altul. Tom și Jason au jucat în seria de filme Harry Potter timp de mai mulți ani, franciza desfășurându-se între 2001 și 2011.