• Moartea lui Ray Chan, designerul principal de producție pentru „Deadpool 3″, a adus devastare echipei și universului Marvel.
  • Kevin Feige, șeful Marvel, l-a omagiat pe Ray pentru creativitatea și contribuția sa remarcabilă la filmele Marvel.
  • Ray Chan a fost o figură cheie în modelarea vizuală a Universului Cinematic Marvel, lăsând în urmă un portofoliu impresionant și amintiri pline de apreciere.

Ryan Reynolds și echipa „Deadpool&Wolverin”e deplâng moartea subită a membrului echipajului Ray Chan, scrie Daily Star.

În calitate de designer principal de producție pentru cea de-a treia ediție „Deadpool” foarte anticipată, moartea neașteptată a lui Chan a lăsat întreaga producție „devastă”. Își lasă în urmă soția Lindsay și copiii Caspar și Sebastian. Cauza morții sale nu a fost încă dezvăluită.

Reynolds, care este atât producător, cât și vedetă a filmului „Deadpool 3″, și-a exprimat durerea față de Deadline, afirmând că Ray a fost „o forță creativă la fel de valoroasă pentru „Deadpool&Wolverine” ca și scriitorii, regizorul și vedetele… el a construit lumi de la zero – și a făcut-o în cele mai colaborative și incluzive moduri Ray a fost fără egal.”

Recomandări

INUNDAȚIILE FAC RAVAGII ÎN BRAZILIA
APPLE ÎȘI CERE SCUZE
SHAKIRA SCAPĂ DE PROCES
CA ÎNTRE PRIME DOAMNE
EFECTUL „SWIFT” BATE JOCURILE OLIMPICE
ANGELINA JOLIE, ACUZATĂ CĂ I-A ÎNDEPĂRTAT PE COPII DE BRAD PITT

Universul Marvel este în doliu după anunțul morții lui Ray miercuri, 24 aprilie. Șeful Marvel, Kevin Feige, s-a grăbit să aducă un omagiu, spunând: „Ray a fost în primul rând un bun prieten pentru toată lumea de la Studiourile Marvel.

„A fost un colaborator talentat care a adus creativitate și atenție la detalii în fiecare cadru al fiecărui film la care a lucrat și care a reușit să scoată tot ce e mai bun din fiecare departament cu care a lucrat”, potrivit unei declarații sincere a Kevin de la Marvel Studios. Feige și Louis D’Esposito la Deadline, relatează Mirror.

Feige a adăugat: „A fost cea mai drăguță ființă umană și a fost o plăcere să lucrez cu el, extrem de generos și genul de persoană care putea să ia sămânța unei idei și să o transforme în ceva frumos. Suntem devastați de trecerea lui. va fi dor de toți cei de la Marvel și cele mai sincere condoleanțe sunt adresate familiei și prietenilor lui.”

Începându-și călătoria cu Studiourile Marvel în calitate de director de artă supervizor pentru Thor: The Dark World din 2013, Chan a devenit o figură cheie în modelarea splendorii vizuale a Universului Cinematic Marvel. Portofoliul său impresionant include și Guardians, Avengers: Age of Ultron, Doctor Strange, Infinity War și Endgame.

În plus, și-a împrumutat experiența în direcția artistică lui Spider-Man: Far From Home și și-a prezentat priceperea în design de producție pentru The Falcon and The Winter Soldier, Ant-Man and the Wasp: Quantumania și viitoarele Deadpool și Wolverine.

„Pierderea lui Ray este devastatoare pentru noi toți cei care am lucrat la Deadpool și Wolverine. Ray a făcut mai mult decât a proiectat lumea filmului nostru; a luminat lumea din jurul lui”, a spus Shawn Levy, scenaristul și regizorul filmului Deadpool și Wolverine. . „Cu adevărat, oricine l-a cunoscut pe Ray, sau a avut norocul să colaboreze cu el așa cum am fost noi, a experimentat acest far de om: amabil, cald, devotat cu tenacitate și necruțător inspirator, Ray a lucrat și a trăit cu o umanitate veselă și contagioasă, care este rară. Va fi dor de el, dar va fi amintit pentru totdeauna”.

Citește și