• Ultima sa colecție Moschino, prezentată la Săptămâna Modei de la Milano în februarie, a fost totuși mai modestă decât sezoanele trecute.
  • Scott a fost cunoscut pentru producțiile teatrale, stilul exagerat și o interpretare jucăușă.
  • Scott a fost al treilea designer care a condus Moschino.

Directorul de creație Moschino, Jeremy Scott, renunță la rolul său la casa de modă de lux italiană, după un deceniu de colecții pline de cultură pop, potrivit unui comunicat publicat luni. „Acești ultimi zece ani la Moschino au fost o sărbătoare minunată a creativității și imaginației”, a spus Scott în comunicatul de presă. „Sunt atât de mândru de moștenirea pe care o las în urmă”.

În timpul mandatului său, Scott a fost cunoscut pentru producțiile teatrale, stilul exagerat și o interpretare jucăușă a zeitgeist-ului prezentat pe podium, prin look-uri precum fuste mini-pannier inspirate de Marie Antoinette, motive pentru păpuși de hârtie și rochii de seară care încorporează piscină gonflabilă. jucării. De asemenea, a colaborat cu H&M pentru o colaborare care a determinat linii masive și prețuri de revânzare atrăgătoare, cu Mattel într-o colecție capsulă Barbie foarte căutată și cu The Sims pentru a crea o linie de haine virtuale.

Scott a fost al treilea designer care a condus Moschino, ducând mai departe moștenirea lui Franco Moschino, care a fondat în 1983 cu artă pop și ironie, influențând colecțiile sale de prêt-à-porter.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Debutul lui Scott pentru Moschino în 2014 s-a concentrat pe consumerismul american, împletind branding-ul McDonald’s, Hershey’s și Budweiser, împreună cu chipul lui Spongebob Squarepants, în piese afișate pe podium. Din această colecție, reinterpretările lui Scott ale accesoriilor Moschino ca articole de marcă de zi cu zi – de la genți Happy Meal până la carcase pentru telefon cu spray pentru curățenie – au fost un succes deosebit.

Ultima sa colecție Moschino, prezentată la Săptămâna Modei de la Milano în februarie, a fost totuși mai modestă decât sezoanele trecute, modelele purtând costume cu fustă, tricoturi, bijuterii din aur groase și mohawk-uri înalte.

Citește și: