• Fiica Sophie Jayne Grant a spus că este „devastată” și și-a numit tatăl „o legendă”.
  • Iubita lui Grant, Maria Dwyer, i-a adus un omagiu actorului.
  • Cauza morții nu a fost încă anunțată.

Actorul Paul Grant a murit, la vârsta de 56 de ani, după ce s-a prăbușit în fața unei gări din Londra. Actorul a fost găsit de poliție la King’s Cross și a fost transportat de urgență la spital, unde a fost declarată moartea cerebrală.

Familia lui a anunțat că a luat decizia de a opri aparatul de susținere a vieții duminică. Cauza morții nu a fost încă anunțată. Fiica Sophie Jayne Grant, în vârstă de 28 de ani, a spus că este „devastată” și și-a numit tatăl „o legendă”.

Ea a spus într-o declarație pentru The Sun: „El a adus întotdeauna un zâmbet și râs pe fața tuturor. Ar face orice pentru oricine și era un mare fan al Arsenalului.” Actorul se numea „regele piticilor”.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Grant a mai jucat alături de Tom Cruise în Legend (1985), David Bowie în Labyrinth (1986) și Val Kilmer în Willow (1988) și a filmat un rol în Harry Potter și Piatra Filosofală din 2001.

În filmul fantasy Labyrinth al lui Brian Henson, în care a jucat unul din Corpul Goblin, Grant a servit și ca dublu cascador pentru Hoggle, care a fost interpretat de Shari Weiser și exprimat de Brian Henson.

Iubita lui Grant, Maria Dwyer, i-a adus un omagiu actorului, scriind: „Paul a fost dragostea vieții mele. Cel mai amuzant om pe care-l cunosc. Mi-a făcut viața completă. Viața nu va fi niciodată la fel fără el.”

Citește și: