• Walt Disney a anunțat un nou serial din seria „Star Wars”.
  • Rosario Dawson va juca rolul personajului Ahsoka Tano.
  • Serialul va fi lansat pe data de 23 august, pe Disney+.

O veste bună îi determină pe fanii francizei Star Wars să-și regândească concediile. Walt Disney a anunțat un nou serial original, Ahsoka Tano, care va fi difuzat pe 23 august, pe Disney+.  

,,E ca o campanie majoră care se desfășoară online pentru a încerca să mă facă să joc într-un Star Wars, să o joc pe Ahsoka Tano”, a declarat Rosario Dawson cu entuziasm. Ahsoka este un personaj pe care Dave Filoni l-a creat și care a lucrat cu George Lucas la Războiul Clonelor.

Sursă: Flickering Myth

Recomandări

FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CE SEMNIFICĂ VINEREA MARE
CUM TE FEREȘTI DE FAKE NEWS
DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA

,,Spunem povestea unui personaj care a fost antrenat de cel mai mare Jedi din toate timpurile, Anakin Skywalker”, a declarat creatorul personajului. „Cred că există un nivel profund de respect pe care Sabine îl are pentru Ahsoka, ca cineva de la care să învețe”, a adăugat.

Amplasat după căderea Imperiului, Ahsoka îl urmărește pe fostul cavaler Jedi Ahsoka Tano în timp ce investighează o amenințare emergentă la adresa unei galaxii vulnerabile.

Pe lângă Rosario Dawson în rolul principal, serialul îi are în rolurile principale pe Natasha Liu Bordizzo în rolul Sabine Wren, Mary Elizabeth Winstead în rolul Hera Syndulla, regretatul Ray Stevenson în rolul Baylan Skoll.

Ahsoka a fost scris de Dave Filoni, care este producător executiv alături de Jon Favreau, Kathleen Kennedy, Colin Wilson și Carrie Beck. Printre regizori se numără Filoni, Steph Green, Peter Ramsey, Jennifer Getzinger, Geeta Vasant Patel și Rick Famuyiwa.

Citește și