• Disney Cruise Line va fi lansat în 2024 și va avea o capacitate pentru 4.000 de oaspeți.
  • Nava va avea restaurante cu mese festive, mâncăruri mexicane și program de divertisment.
  • Periscope Pub este inspirat din filmul 20.000 de ligi sub mare, unde se vor servi băuturi.

Disney Cruise Line își prezintă noul său vas, care va fi lansat în 2024. O cursă cu Mickey Mouse, o sală mare inspirată din Aladin și un magazin de dulciuri Zootopia. Se spune că va deschide tărâmuri de mare anvergură ale Disney, Pixar, Star Wars și Marvel.

Este a șasea navă Disney și este construită la șantierul naval Meyer Werft din Germania. Va avea o capacitate de 4.000 de pasageri și promite să deblocheze tărâmurile de anvergură ale Disney, Pixar, Star Wars și Marvel. Îmbrățișează povești dinamice din atracțiile îndrăgite ale parcurilor Disney, prin experiențe captivante și imersive. Va avea un restaurant imens inspirat din filmul Coco, care va bucura oaspeții cu mese festive, mâncăruri mexicane și program de divertisment în fiecare seară, despre care se spune că îi va duce pe oaspeți în lumi atât reale cât și imaginare. Prin povestiri interactive, întâlniri de personaje și adaptări teatrale în stil Broadway ale aventurilor inspiratoare Disney.

Nava Disney, perfectă pentru o vacanță cu familia și copiii

Vor avea program și pentru adulți, barul Periscope Pub, care este inspirat din filmul din 1954, 20.000 de ligi sub mare, unde vor fi servite diferite băuturi. Va avea, de asemenea, servicii de cameră 24 de ore, tratamente speciale, spa, cafenele gourmet. Spectacole muzicale, dans și distracție. Nu se știu deocamdată prețurile biletelor și nici traseul, dar cu siguranță ne va surprinde cu ceva frumos.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Citește și: