• Rockstar o aduce pe Dolly Parton, în vârstă de 77 de ani, colaborând cu nume importante ale muzicii, inclusiv cu Sir Paul McCartney și Ringo Starr, Elton John, Sting, Stevie Nicks și Steven Tyler de la Aerosmith.
  • Alți cântăreți cu care Dolly Parton a colaborat sunt Lizzo, Pink și fiica lui Parton, Miley Cyrus.
  • Alături de nouă melodii originale, albumul de 30 de piese va cuprinde 21 de cover-uri ale imnurilor rock emblematice.

Dolly Parton a dezvăluit lista plină de invitați speciali de pe primul ei album rock, scrie Music News. Rockstar o aduce pe Dolly Parton, în vârstă de 77 de ani, colaborând cu nume importante ale muzicii, inclusiv cu Sir Paul McCartney și Ringo Starr, Elton John, Sting, Stevie Nicks și Steven Tyler de la Aerosmith. Alți cântăreți cu care Dolly Parton a colaborat sunt Lizzo, Pink și fiica lui Parton, Miley Cyrus.

Alături de nouă melodii originale, albumul de 30 de piese va cuprinde 21 de cover-uri ale imnurilor rock emblematice, precum Let It Be de la Beatles, Every Breath You Take de la Police și Don’t Let The Sun Go Down On Me de Elton John.

Într-o declarație, Parton a spus că lucrul la noul album a fost „o bucurie peste măsură”. „Sunt foarte onorată și privilegiată că am lucrat cu unii dintre cei mai mari cântăreți și muzicieni emblematici ai tuturor timpurilor și să fiu capabilă să cânt toate melodiile iconice de-a lungul albumului a fost o bucurie peste măsură”, a dezvăluit ea. „Sper că toată lumea să se bucure de album la fel de mult pe cât mi-a plăcut mie să-l pun împreună!”

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Parton a fost inclusă în Rock & Roll Hall of Fame anul trecut. Cântăreața și-a refuzat inițial nominalizarea, susținând că nu „și-a câștigat acest drept”. În cele din urmă, ea și-a acceptat nominalizarea, explicând: „Întotdeauna am crezut că Rock & Roll Hall of Fame a fost pentru oamenii din muzica rock și am aflat în ultima vreme că nu este neapărat asta”.

Piesa principală de pe Rockstar, World on Fire, va fi disponibilă joi pentru a coincide cu interpretarea în premieră mondială a cântecului la Academy of Country Music Awards, pe care Parton o găzduiește împreună cu Garth Brooks. Rockstar va fi lansat pe 17 noiembrie.

Citește și