• Casa din 1939 și terenul aferent au fost vândute tânărului rocker pentru 100.000 de dolari, iar la moartea acestuia, în 1977, au trecut la singurul său copil, Lisa Marie.
  • Lisa Marie a murit în mod tragic săptămâna trecută, la vârsta de 54 de ani, după ce a suferit două stopuri cardiace.
  • Parton a menționat-o pe Priscilla în declarația pe care a făcut-o săptămâna trecută.

Dolly Parton a declarat că speră ca Lisa Marie Presley să fie în rai fiind fericită alături de tatăl ei, Elvis, după ce aceasta a murit în mod tragic din cauza unui stop cardiac. Cântăreața și compozitoarea în vârstă de 76 de ani a vorbit despre moartea lui Presley, la vârsta de 54 de ani, într-un interviu pentru Entertainment Tonight.

A fost o pierdere tristă, tristă, iar când am făcut declarația mea că am vrut doar să îi transmit condoleanțe Priscillei, pentru că nu pot decât să îmi imaginez, dar știam că el o va aștepta, a spus ea, referindu-se la declarația pe care a făcut-o pe rețelele de socializare. Cântăreața a continuat: M-am gândit. Ei bine, Elvis este acolo și o așteaptă, iar noi toți iubim acea familie și le dorim tot ce e mai bun, dar a fost o pierdere tristă, tristă”.

Să sperăm că sunt acolo sus, fiind fericiți împreună, și să sperăm că Priscilla [Presley] își va găsi liniștea prin dragostea pe care o avem cu toții pentru ea, a adăugat ea.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Parton a menționat-o pe Priscilla în declarația pe care a făcut-o săptămâna trecută pe rețelele de socializare și care suna astfel: Priscilla, știu cât de tristă trebuie să fii. Fie ca Dumnezeu să te mângâie în aceste momente. Elvis, știu cât de fericit trebuie să fii că în sfârșit ai adus-o acasă și că o ai din nou alături de tine. Lisa Marie, să te odihnești în pace. Cu toții vă iubim pe toți.

Lisa Marie a murit în mod tragic săptămâna trecută, la vârsta de 54 de ani, după ce a suferit două stopuri cardiace. Moartea ei a scos la iveală câteva detalii șocante despre situația ei financiară instabilă.
Anterior, s-a dezvăluit că Graceland, legendarul conac care i-a aparținut lui Elvis Presley și care aduce 56 de milioane de dolari pe an, va reveni celor trei fiice ale Lisei Marie.

Înainte de moartea sa, fiica lui Elvis aducea peste 100 de milioane de dolari pe lună din averea și afacerile tatălui său, după ce a moștenit marea avere a acestuia la vârsta de 25 de ani.