• Prințesa Kate și Prințul William s-au cunoscut în 2001 la Universitatea St. Andrews din Scoția.
  • Prințul Harry și Meghan s-au căsătorit în 2018,la Castelul Windsor din Regatul Unit.
  • Felipe al IV-lea și Regina Letizia s-au cunoscut pe când aceasta lucra ca jurnalist.

Dragostea domnește peste tot, chiar și la cele mai mari case. Ei bine, basmele cu prinți și prințese nu sunt doar conspirații. Ele există, iar astăzi, de Ziua Îndrăgostiților îți prezint câteva dintre cele mai frumoase povești de dragoste regale ale dinastiei britanice.

Prințesa Kate și Prințul William

Prințesa Kate și Prințul William s-au cunoscut în 2001, în timp ce studiau la Universitatea St. Andrews din Scoția.

În 2011 au bătut și clopotele de nuntă. Pe 23 aprilie, Prințul de Wales și Catherine Middleton și-au sărbătorit nunta la Palatul Westminster Abbey din Londra.

Recomandări

ROMÂNIA VA EVALUA COMPETENȚELE DE CITIRE
A.I.-UL DUPĂ MOARTE DEVINE AFACERE
SUNTEM ÎN TOPUL DESTINAȚIILOR
INUNDAȚIILE FAC RAVAGII ÎN AFGANISTAN
ELEVII ROMÂNI MERG ÎN ITALIA
NADAL PIERDE LA ROMA

Prințul Harry și Ducesa de Sussex

Iar din dragoste pentru Meghan Markle, Harry a renunțat la viața de la Palat și s-a căsătorit cu actrița de origine americană. După nunta din 2018, care a avut loc la Castelul Windsor din Regatul Unit, doi ani mai târziu, cei doi s-au mutat în California, iar Harry s-a retras din funcțile regale, fapt ce a stârnit controverse între acesta și familia sa.

Regele Felipe al IV-lea și Regina Letizia ai Spaniei

Regele Spaniei, Felipe al IV-lea și actuala sa soție, regina Letizia, s-au cunoscut în timp ce aceasta lucra ca jurnalistă la un post de televiziune spaniolă. Primul lor contact a avut loc în timpul unui eveniment la care Letizia se afla pe teren.

Cu toate că regina Letizia nu provenea din înalta societate sau dintr-o familie nobilă, relația lor a fost susținută de familie și de publicul spaniol.

Citește și