• Prințul Harry se simte plin de „vinovăție și regrete” în urma aflării veștilor despre problemele de sănătate ale Casei Regale.
  • Prințesa Kate a fost internată în mod neașteptat în spital săptămâna trecută pentru o operație abdominală.
  • Regele Charles urmează să fie supus unei intervenții la prostată.

Prințul Harry ar fi cuprins de „vinovăție și regrete” în timp ce se află la jumătatea drumului în jurul lumii, când Familia Regală are cea mai mare nevoie de el, scrie Mirror.

Săptămâna trecută a fost anunțat în mod neașteptat că Prințesa de Wales a suferit o operație abdominală majoră la un spital privat din Londra și că va fi în recuperare timp de până la două săptămâni. Fanii regali au primit o altă lovitură atunci când Palatul Buckingham a dezvăluit că Regele Charles va fi, de asemenea, internat în spital pentru a fi supus unei intervenții pentru o prostată mărită.

Harry, care locuiește la mii de kilometri depărtare, în Montecito, California, împreună cu Meghan Markle și cei doi copii ai lor, prințul Archie și prințesa Lilibet, ar fi fost profund supărat de operația cumnatei sale, iar atât el, cât și Meghan i-au transmis urările lor de bine într-un mesaj privat. Prințul a rupt legătura cu prințesa Kate, prințul William și tatăl său, regele Charles, de când soții Sussex au luat parte la un interviu exploziv cu Oprah Winfrey în 2021, iar ruptura s-a adâncit când Harry și-a lansat anul trecut cartea de memorii „Rezerva”.

Recomandări

FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CE SEMNIFICĂ VINEREA MARE
CUM TE FEREȘTI DE FAKE NEWS
DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA

S-a zvonit că ducele și ducesa de Sussex plănuiau să se întoarcă în Marea Britanie în acest an, în încercarea de a repara relația fracturată pe care o au cu alți membri seniori ai familiei regale, iar spitalizarea lui Kate a pus lucrurile în perspectivă pentru Harry. Prințesa de Wales urmează să petreacă 14 zile de recuperare după o operație abdominală majoră, iar Harry, în vârstă de 39 de ani, se simte vinovat că nu a fost alături de familia sa.

„Harry a făcut multă cercetare sufletească în urma acestei vești, care i-a luat pe el și pe Meghan total pe nepregătite și i-a lăsat pe amândoi în stare de șoc”, a declarat o sursă. Ducele de Sussex face acum „un pas uriaș înapoi” și „își reevaluează total sentimentele” față de tatăl său Charles, fratele mai mare William și cumnata Kate. „A stârnit multă vinovăție și regrete”, a adăugat sursa.

Întrucât monarhul, în vârstă de 75 de ani, urmează să fie supus unei intervenții pentru o operație de mărire a prostatei în această săptămână, Harry și Meghan și-au dat seama că au „rănit o mulțime de oameni pe care chiar nu au vrut să îi rănească” după ce au renunțat la statutul de membri majori ai familiei regale în 2020. Cartea explozivă de memorii a lui Harry, „Rezerva”, a aruncat, de asemenea, sare pe răni, deoarece a dezvăluit cearta legată de rochiile de domnișoare de onoare în care au fost implicate prințesele Kate și Meghan, precum și despre o altercație fizică cu fratele său William.

Tatăl a doi copii, se simte „inconfortabil” la gândul de a fi considerat un „trădător” al familiei, după ce a dat interviuri de tip „tell-al”” în urma ieșirii dramatice a lui și a lui Meghan din familie. Dar sursa a susținut că „depinde de Harry și Meghan” să facă primul pas și să repare relația deteriorată dintre membrii familiei regale aflate în război.

Vestea spitalizării Prințesei de Wales l-a făcut pe Harry să vadă că reunirea cu familia sa și „repararea proactivă a punților” este calea de urmat, mai degrabă, decât să adauge mai multă dramă la relația tensionată pe care o are cu rudele sale. „Ei încă speră că nu este prea târziu”, a adăugat sursa.

Citește și