• „Cheaper, Faster, Better: How We’ll Win the Climate War” va fi publicată pe 28 mai.
  • „Am devenit pentru prima dată un „om al climei” în 2006, într-o călătorie în Alaska cu familia mea”, a declarat Steyer într-un comunicat citat de AP.
  • „ Din acel moment, mi-am dedicat timpul, resursele şi energia pentru a ajuta America să câştige războiul climatic”, spune miliardarul ecologist.

„Cheaper, Faster, Better: How We’ll Win the Climate War” va fi publicată pe 28 mai, a anunţat miercuri Spiegel & Grau. În cartea sa, Tom Steyer îndeamnă la acţiune din partea investitorilor, a factorilor de decizie politică şi a publicului larg.

„Am devenit pentru prima dată un „om al climei” în 2006, într-o călătorie în Alaska cu familia mea”, a declarat Steyer într-un comunicat citat de AP. „Am vrut ca ei să vadă cât de frumos şi de puternic poate fi peisajul american neatins. Doar că exista o problemă – Alaska se topea. Vasta întindere glaciară pe care am admirat-o la prima mea vizită acolo, în 1981, dispăruse complet. Din acel moment, mi-am dedicat timpul, resursele şi energia pentru a ajuta America să câştige războiul climatic”, spune miliardarul ecologist.

Steyer, care a încercat să obţină nominalizarea democrată la alegerile prezidenţiale din 2020, este cofondator al Galvanize Climate Solutions şi fondator al organizaţiei de politici progresiste şi alegători NextGen America.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Citește și