• Private Jet Villa este locul ideal pentru o vacanță „diferită”.
  • Pentru o noapte poți plăti 7.3000 de dolari.
  • Vila are un sistem „casă” smart, un sistem de control vocal pentru tot ce vrei și tot ce ai nevoie.

Dacă ești în căutarea unei vile private outstanding, avem sugestii. Private Jet Villa din Bali, care a fost construită într-un Boeing 737. Este locul ideal pentru o vacanță exclusivistă.

Felix Demin este propietarul noului concept. El a fost cel care a transformat avionul într-o destinație la care puteai doar să visezi. Prețurile pornesc de la  7.300 de dolari pe noapte.

Este o priveliște uimitoare. 150 de metrii de mare, de nivelul stâncilor, chiar pe marginea stâncilor. Nu e numai o piscină, de asemenea este și un jacuzzi acolo suspendat pe stâncă.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER
BEYONCE FACE SHOW LA VMA

Vila are o zonă de living, 2 camere, piscina infinită cu vedere la Oceanul indian și jacuzzi . Odată ajuns acolo uiți de orice grijă, vila îți pune la dispozițiile toate serviciile necesare. Ai loc de parcare, aer condiționat, menaj zilnic, spălătorie, seifuri și lista poate continua.

Designul este unic și ce poate fi mai frumos decât să vezi Oceanul Indian atât de aproape, dar dintr-un avion?! Distanța până la cea mai apropiată plajă este de 300 de metrii, dar daca vrei sa faci o plimbare și să vezi toate frumusețile din zonă, cea mai îndepărtată plajă se află la 49 de km.

Are un sistem „casă” smart, un sistem de control vocal pentru tot ce vrei și tot ce ai nevoie.

Citește și