• Protagoniștii traficanți de droguri din celebrul serial vor fi în curând „nemuritori„.
  • Sony Pictures Television a anunțat recent dezvăluirea ,,statuile din bronz” ale lui Walter White și Jesse Pinkman, interpretați de actorii Bryan Cranston și Aaron Paul.
  • Îți lipsesc personajele din „Breaking Bad„? Ei bine, protagoniștii traficanți de droguri din celebrul serial vor fi în curând „nemuritori” cu ajutorul unor statui de bronz în New Mexico.

Sony Pictures Television a anunțat recent dezvăluirea ,,statuile din bronz” ale lui Walter White și Jesse Pinkman, interpretați de actorii Bryan Cranston și Aaron Paul, au fost sculptate de artistul Trevor Grove și turnate de American Fine Arts Foundry, scrie CNN.

Ele au fost donate orașului Albuquerque de Vince Gilligan, creatorul serialului ,,Breaking Bad„.

FOTO:CNN

Statuile vor fi dezvelite pe 29 iulie, la Centrul de Convenții din Albuquerque. Gilligan, Cranston și Paul vor participa la eveniment, pe lângă primarul orașului Albuquerque, Tim Keller.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Serialul de cinci sezoane a fost stabilit și filmat în Albuquerque. Povestea îl prezintă pe Cranston în rolul lui Walter White, un profesor de liceu demoralizat care a fost diagnosticat recent cu cancer pulmonar. În speranța de a asigura viitorul financiar al familiei sale înainte de a muri, el face echipă cu un fost elev pentru a fabrica și vinde metamfetamină.

Apreciatul serial de televiziune a fost un motor al turismului în Albuquerque, mai multe companii oferind excursii și evenimente cu tema ,,Breaking Bad” în oraș.