• Actorul și fostul luptător spune că partide anonime l-au abordat „una după alta” în 2022.
  • „A fost un sondaj interesant și am fost foarte impresionat”, a spus Johnson.
  • Johnson a susținut public campania președintelui american Joe Biden pentru 2020, și-a exprimat în mod deschis interesul de a candida în trecut.

Dwayne „The Rock” Johnson a dezvăluit că mai multe partide politice l-au abordat anul trecut pentru a vedea dacă va candida la președinția SUA, după ce un sondaj a arătat că 46% dintre americani i-ar susține campania, scrie The Guardian.

Fiind primul invitat al noului podcast Spotify „What Now?” al lui Trevor Noah, actorul și fostul luptător WWE a declarat că un sondaj realizat în 2021 pe 30.000 de adulți americani a făcut ca „partidele” să îl contacteze pentru a-l întreba dacă este interesat să candideze la sfârșitul anului 2022.

„A fost un sondaj interesant și am fost foarte impresionat”, a spus Johnson. „Am fost cu adevărat uimit și am fost foarte onorat. La sfârșitul anului 2022, am primit o vizită din partea partidelor care m-au întrebat dacă voi candida și dacă aș putea candida.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

„A fost ceva important și a venit din senin”, a adăugat el. „A fost una după alta, iar ei au adus în discuție acel sondaj și au adus în discuție și propriile lor cercetări aprofundate care ar dovedi că, dacă aș merge vreodată pe acest drum [aș fi un concurent real]. Totul a fost suprarealist, pentru că acesta nu a fost niciodată obiectivul meu. Scopul meu nu a fost niciodată să fiu în politică. De fapt, sunt multe lucruri pe care le urăsc în politică.” 

Cu toate acestea, Johnson, care s-a descris ca fiind „centrist” și „independent politic” și a susținut public campania președintelui american Joe Biden pentru 2020, și-a exprimat în mod deschis interesul de a candida în trecut. În 2016, el a declarat pentru GQ: „Nu pot să neg că gândul de a fi guvernator, gândul de a fi președinte, este seducător”. Un an mai târziu, el a declarat pentru Variety că campania prezidențială din 2024 este o „considerație realistă”.

Citește și