• La acea vreme, vedeta se afla în fiecare zi la tribunal, confruntându-se cu un proces privind drepturile de autor.
  • Sheeran și Seaborn și-au întâmpinat cea de-a doua fiică în luna mai a anului trecut.
  • Cântărețul nu a oferit o actualizare privind starea de sănătate a soției sale.

Ed Sheeran spune că anul trecut a intrat în spirală” în depresie, după ce soția sa a fost diagnosticată cu o tumoare, iar prietenul său Jamal Edwards a murit în mod neașteptat la vârsta de 31 de ani. Iubita din copilărie a starului, Cherry Seaborn, cu care s-a căsătorit în 2019, a fost anunțată că are o tumoare în timp ce era însărcinată cu cel de-al doilea copil al lor.

Nu a existat nicio cale de tratament până după naștere”, a explicat el. La acea vreme, vedeta se afla în fiecare zi la tribunal, confruntându-se cu un proces privind drepturile de autor.

Impactul devastator al acelor evenimente mi-a schimbat viața, sănătatea mea mintală și, în cele din urmă, modul în care priveam muzica”, a declarat vedeta într-o notă scrisă de mână postată pe rețelele de socializare.

Recomandări

POLONIA ARESTEAZĂ UN SUSPECT ÎN CAZUL ATACULUI LUI ZELENSKI
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.
NE IA A.I.-UL JOBUL?

Drept urmare, a renunțat la sute” de cântece pe care le scrisese pentru cel de-al șaselea album al său care urma să apară. Sheeran și Seaborn și-au întâmpinat cea de-a doua fiică în luna mai a anului trecut. Cântărețul nu a oferit o actualizare privind starea de sănătate a soției sale.

Sheeran le scria fanilor pentru a anunța lansarea albumului – (Subtract), un album acustic produs de Aaron Dessner care a fost scris pe un fundal de durere și speranță”.

Albumul a fost planificat de mult timp ca fiind concluzia erei sale matematice”, care a început cu + (Plus) în 2011 și a continuat cu x (Multiply), ÷ (Divide) și = (Equals). Dar întregul proiect a fost rescris într-o revărsare de emoții care a durat o săptămână, în timp ce starul „se afla într-o spirală de frică, depresie și anxietate” în februarie anul trecut.

Acest lucru s-a întâmplat după ce Edwards – care i-a oferit lui Sheeran prima sa mare șansă – a murit subit în urma unui atac de cord după ce a luat cocaină și a băut alcool, a concluzionat un medic legist. La scurt timp după aceea, Sheeran s-a confruntat cu un proces de trei săptămâni privind drepturile de autor, în legătură cu acuzațiile că ar fi plagiat melodia sa de succes Shape Of You.

Deși a câștigat în cele din urmă, cântărețul și coautorul său, Johnny McDaid de la Snow Patrol, au declarat că acest caz a pus o presiune extraordinară” asupra lor. Pentru a trece peste aceste experiențe, Sheeran s-a folosit de compoziția de cântece pentru a da sens” sentimentelor sale.

Mă simțeam ca și cum mă înecam, cu capul sub suprafață, privind în sus, dar fără să pot ieși la aer”, și-a amintit el.