Ed Sheeran a anunțat că a fost în depresie când a aflat anul trecut că soția sa a dezvoltat o tumoare în timpul sarcinii

Ed Sheeran spune că anul trecut a intrat în spirală” în depresie, după ce soția sa a fost diagnosticată cu o tumoare, iar prietenul său Jamal Edwards a murit în mod neașteptat la vârsta de 31 de ani. Iubita din copilărie a starului, Cherry Seaborn, cu care s-a căsătorit în 2019, a fost anunțată că are o tumoare în timp ce era însărcinată cu cel de-al doilea copil al lor.

Nu a existat nicio cale de tratament până după naștere”, a explicat el. La acea vreme, vedeta se afla în fiecare zi la tribunal, confruntându-se cu un proces privind drepturile de autor.

Impactul devastator al acelor evenimente mi-a schimbat viața, sănătatea mea mintală și, în cele din urmă, modul în care priveam muzica”, a declarat vedeta într-o notă scrisă de mână postată pe rețelele de socializare.

Drept urmare, a renunțat la sute” de cântece pe care le scrisese pentru cel de-al șaselea album al său care urma să apară. Sheeran și Seaborn și-au întâmpinat cea de-a doua fiică în luna mai a anului trecut. Cântărețul nu a oferit o actualizare privind starea de sănătate a soției sale.

Sheeran le scria fanilor pentru a anunța lansarea albumului – (Subtract), un album acustic produs de Aaron Dessner care a fost scris pe un fundal de durere și speranță”.

Albumul a fost planificat de mult timp ca fiind concluzia erei sale matematice”, care a început cu + (Plus) în 2011 și a continuat cu x (Multiply), ÷ (Divide) și = (Equals). Dar întregul proiect a fost rescris într-o revărsare de emoții care a durat o săptămână, în timp ce starul „se afla într-o spirală de frică, depresie și anxietate” în februarie anul trecut.

Acest lucru s-a întâmplat după ce Edwards – care i-a oferit lui Sheeran prima sa mare șansă – a murit subit în urma unui atac de cord după ce a luat cocaină și a băut alcool, a concluzionat un medic legist. La scurt timp după aceea, Sheeran s-a confruntat cu un proces de trei săptămâni privind drepturile de autor, în legătură cu acuzațiile că ar fi plagiat melodia sa de succes Shape Of You.

Deși a câștigat în cele din urmă, cântărețul și coautorul său, Johnny McDaid de la Snow Patrol, au declarat că acest caz a pus o presiune extraordinară” asupra lor. Pentru a trece peste aceste experiențe, Sheeran s-a folosit de compoziția de cântece pentru a da sens” sentimentelor sale.

Mă simțeam ca și cum mă înecam, cu capul sub suprafață, privind în sus, dar fără să pot ieși la aer”, și-a amintit el.

Exit mobile version