• Fosta vedetă din „Wonder Girls” Sunmi, a avut un moment de uimire când echipa lui Ed Sheeran a contactat-o ​​pentru a cânta un remix al cântecului său de succes „Shivers”.
  • SUNMI a spus despre colaborarea cu Sheeran și colega ei artist K-pop Jessi, a fost una neașteptată.

Fosta vedetă din „Wonder Girls”, devenită artistă K-Pop, Sunmi, a avut un moment de uimire când echipa lui Ed Sheeran a contactat-o ​​pentru a cânta un remix al cântecului său de succes „Shivers”, conform AP News.

„Ca să fiu sincer, există trupe care reprezintă K-pop care sunt idolatrizate și sunt foarte puternice. Jessi și cu mine suntem artiști K-pop solo, așa că nu ne așteptam să avem această șansă și suntem foarte fericiți de asta mare oportunitate”.

Artista a spus că inițial a trimis versuri în engleză, dar au fost respinse.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

„Au spus că vor versuri coreene”, a declarat Sunmi pentru AP. „Așa că am scris opt părți în coreeană și le-a plăcut foarte mult.”

SUNMI a spus că a adăugat un nou unghi cântec prin rescrierea versurilor lui Ed Sheeran în maniera K-pop, din perspectiva unei femei.

După colaborarea cu Ed Sheeran, artista visează la scena globală. Ea spune că ”iubește” cu adevărat The Weekend și că ar vrea să facă echipă cu megastarul canadian în viitor.

„M-am gândit să îmbin vocea lui The Weeknd cu a mea. Sunt fan”.