• Camila Cabello, Ed Sheeran și Anne-Marie s-au numărat printre vedetele care au urcat marți pe scena concertului pentru Ucraina organizat de ITV
  • În cadrul evenimentului s-au strâns 12,2 milioane de lire sterline pentru a-i ajuta pe cei din Ucraina.
  • Ed Sheeran și Camila Cabello și-au lansat prima piesă împreună la acest concert caritabil.

Ed Sheeran și Camila Cabello și-au prezentat colaborarea „Bam Bam” în premieră la „Concertul pentru Ucraina” la data de 29 martie. Cei doi au interpretat piesa, care a fost produsă de Ricky Reed, Edgar Barrera și Cheche Alara și scrisă de Cabello, Sheeran și Reed, la Resorts World Arena din Birmingham.

Piesa este extrasă de pe noul ei album „Familia”, care va fi lansat pe 8 aprilie. Înainte de a-l prezenta pe Sheeran, Cabello a adus un omagiu victimelor războiului din Ucraina: „Cu toții ne rugăm în această seară pentru pacea și siguranța oamenilor din Ucraina. Vă mulțumim foarte mult pentru că luați parte la această importantă strângere de fonduri”, a spus ea.

„Am o surpriză pentru voi în această seară. Este pentru prima dată când eu și această persoană cântăm împreună acest cântec. Toată lumea să aplaude pentru Ed Sheeran”.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Anterior, Cabello a mai făcut un cover al hitului din 2005 al trupei Coldplay, „Fix You”, în timp ce Sheeran a interpretat propriul său set de două melodii cu „Perfect” și o interpretare acustică a hitului său numărul unu, „Bad Habits”. La începutul acestei săptămâni, trupei ucrainene Antytila i s-a spus că nu poate cânta la concertul de binefacere pentru țara lor deoarece aceasta „se poate concentra doar pe situația umanitară”.

După ce au auzit de anunțul privind concertul, membrii trupei Antytila – care în prezent se luptă cu rușii în capitala ucraineană Kiev – i-au trimis un mesaj video lui Sheeran prin intermediul Facebook, cerându-i să cânte de la distanță din țara lor.

Interpretul hit-ului „Bad Habits” a răspuns spunându-le trupei: „Tocmai am vizionat videoclipul vostru în această dimineață, vă mulțumesc foarte mult pentru că l-ați trimis. În primul rând, am vrut doar să le spun tuturor ucrainenilor: vă iubesc, sunt alături de voi și sunt atât de mândru să cânt la acest eveniment de strângere de fonduri”.

După ce li s-a spus că nu pot cânta, solistul Taras Topolia a declarat pentru NME: „Este minunat că cineva ca Ed Sheeran poate ajuta la răspândirea informației că suntem puternici, dar că refugiații din Ucraina au nevoie de ajutor. Am decis să înregistrăm acel videoclip pentru a le arăta tuturor oamenilor că suntem din Kiev, suntem puternici. Acesta a fost mesajul principal”.

El a continuat: „Ed Sheeran a revenit la noi, iar asta a fost o mare plăcere pentru noi. Soțiile și copiii noștri nu mai sunt în Kiev. Ei sunt în vestul Ucrainei, în Regatul Unit și în Statele Unite – așa că este foarte important pentru noi să înțelegem că oamenii europeni și occidentali ne susțin.”

În altă parte a spectacolului, au cântat Jamala, câștigătoarea Eurovision din Ucraina, Anne Marie, Snow Patrol, Manic Street Preachers, Gregory Porter și Nile Rodgers și Chic.