• Viitoarele premii Emmy au fost amânate din cauza grevei actuale a scenariștilor și actorilor.
  • La începutul acestei luni, Hollywood-ul a intrat oficial în grevă.
  • Același lucru s-a întâmplat și în cazul premiilor Creative Arts Emmy, programate inițial să aibă loc pe 9 și 10 septembrie.

Viitoarele premii Emmy au fost amânate din cauza grevei actuale a scenariștilor și actorilor. La începutul acestei luni, Hollywood-ul a intrat oficial în grevă după ce sindicatul american Screen Actors Guild – American Federation of Television and Radio Artists a votat în unanimitate pentru a ieși din grevă, după săptămâni de negocieri nereușite, informează Metro UK.

Decizia lor a urmat celei luate de Writers Guild of America de a intra în grevă cu câteva luni mai devreme. Deși premiile Emmy urmau să aibă loc pe 18 septembrie, acum s-a anunțat că au fost amânate.

Se pare că participanții au fost anunțați că ceremonia nu va avea loc așa cum era planificat peste două luni. Deși vestea era așteptată pe fondul închiderii industriei, până acum Academia TV și radiodifuzorul Fox au păstrat data programată inițial pentru transmisiune ca fiind provizorie, după cum a relatat Variety.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
CORVINUL A CÂȘTIGAT CUPA ROMÂNIEI
PROBLEME ÎN PARADIS?

Cu toate acestea, având în vedere că această dată este acum la mai puțin de două luni distanță, vânzătorii, producătorii și alte persoane implicate în evenimentul necesar au început să fie informați că serviciile lor vor trebui să fie amânate.

Același lucru s-a întâmplat și în cazul premiilor Creative Arts Emmy, programate inițial să aibă loc pe 9 și 10 septembrie. Această amânare marchează doar a doua oară când premiile au fost amânate în istoria lor de 74 de ani.

Citește și: